Senpu Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 nazdar potreboval bych nejakou radu na tuto skvelou hru a jeste lepsi anime :) Poradil by mi nekdo skusenej v tehle hre jak treba udelat s narutem rasengan atd..? umim jenom kdyz je max chakra a zmacknu trojuhelik a pak kolecko to je vse(moc dlouho tu hru nemam ale fakt potrebuju pomoct) Dekuju :) (pts neminou i kdyz sem na mizine:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 rasengan nejde,ten bude až v tom novým narutovi příští měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 kdyz chces vedet jaky dou comba a tak tak pri zapase dej pausu a combo list nebo jak se to v tyhle hre jmenuje...ja uz bych ji radsi nehral,pac sem ji hral stylem ze sem mackal vsechno jak blazen-teda jako kolecko plus defense :lol: a vubec me neboleli prsty:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 xD diky za radu ale nikde nevydim infrastructre mod ve wireles je tam jen nejaka wait room ci co a sharing kde je pls Infrastructure? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 dohral jsem ji petkrat serial temer dokoukanej (pocitam i shipuden) udelal jsem recenzy na NARUTA do časopisu PG a vím že resengan umí jen Ero senin jinak základní comba je stik sipky dolu co nahoru a pak nahodne mackat x o čtverecek trojuhelnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 kdyz drzis sipku dolu tak se ti doplnuje chakra kdyz sipku nahoru tak se ti bud doplni zivot (ale jenom u naky postavy)atd....... a komba vim u kazdy postavi dve but 2x sipka nahoru + O nebo 2x sipka dolu + O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Tadle hra me docela zklamala. Myslel jsem ze to bude komplexnejsi ale tech comb tam moc neni. Dobre se hraje s Hinatou muze si boostovat parametry pri boji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasisek Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Jestli tam chceš rasengan tak si stáhni toho novýho naruta v japonštině, proto že ten co výde příští měsíc bude stejnej akorát v AJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Jestli tam chceš rasengan tak si stáhni toho novýho naruta v japonštině, proto že ten co výde příští měsíc bude stejnej akorát v AJ TO uz je v JP?? a je tolepsi nez ten Ultimate ninja heroes 1 ?? pls kde tam najdu teda to infrastrcutre teda -.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Bude to Naruto Ultimate Ninja Heroes 2: .........................(nevim presne nazev) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 dohral jsem ji petkrat serial temer dokoukanej (pocitam i shipuden) udelal jsem recenzy na NARUTA do časopisu PG a vím že resengan umí jen Ero senin jinak základní comba je stik sipky dolu co nahoru a pak nahodne mackat x o čtverecek trojuhelnik Citas aj mangu ? Shippuuden som videl vsetko co zatial vyslo , naruta tiez po 220 diel a mangy som precital 399 dielov kedze viac zatial (vychadza kazdy stvrtok) neni :D :dozey: Som naruto-fil :) Inac poznam miesto kde predavaju shurikeny a par ich uz mam. Pre podrobnosti keby si chcel - PM . K hre : pozeral som obrazky na ign. Grafika na chlp rovnaka ako NUNH 1 a tiez to bude stylom boj boj boj co mne moc nevyhovuje :) preto som aj kupil PS2 kde su viac RPGckove prvky v niektorych naruto hrach ( a ze ich je na PS2 vela :) ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Hehe ale ja potrebuju vedet vylo to v gunsove recenzi ze se da hrat infratsrucutre ale nemuzu ho najit tak jestli neporadite:) xD: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 v menu di do WIRELES Mode a tam vyber Game Sharing Battle a ten kdo stebou chce hrat da v GAME Game Sharing a spojite se spolu a hrajete. EDIT: Staci abys tu hru mel jenom ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 v menu di do WIRELES Mode a tam vyber Game Sharing Battle a ten kdo stebou chce hrat da v GAME Game Sharing a spojite se spolu a hrajete.EDIT: Staci abys tu hru mel jenom ty ovšem on chtěl infrastructure,ne gamesharing :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Guns-player-kolko ti trvalo,kym si porazil v Heroes Mode Orochimara,Tsunade a Jiraiyau?Uz sa ich pokusam hodinu a pol porazit,ale zatial sa mi podarilo porazit len Orochimara a trosku Jiraiyau.Uz pomaly zurim,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HiGhLeNdEr Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Ja uz to doparil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HiGhLeNdEr Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 cely a nejhorsi byly promotion testy nejlepsi sou gaara a ita chi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 tak som to presiel.Inak mozte mi povedat,ktore hry s Narutom zatial vysli?Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2: The Phantom Fortress vyjde 24.6. 2008 a chcel by som si do tej doby daco nove s Narutom zahrat.Inak neviete,ci sa planuje Naruto nie ako bojovka,ale na styl GTA(behas po Konohe,plnis misie,...)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Pouze na PS2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cingi .:WTF:. Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Ja mam tu novu japonsku veryiu v predstihu yachvilu ju upnem na RS a na MU A CZshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 super,potom poslem thanks.Moc sa tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Pouze na PS2.neni vůbec pravda,na xbox 360 taky (a je to jedna z best naruto her co jsem hrál) a na dsku jsem taky viděl nějaký rpgJa mam tu novu japonsku veryiu v predstihu yachvilu ju upnem na RS a na MU A CZshareno v předstihu...ona je venku 2 roky takže je to docela dost velkej předstih :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 asi kupim ps2,ja tie naruto hry chcem hrat.Ale mohli by spravit na PSP Naruto s rpg prvkami.A jak sa vola ten Naruto po japonsky?Chcel by som to stiahnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Naruto: Narutimetto Portable – Mugenjou no maki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 naruto hra je fakt good celou jsem jí projel víc jak 5x ted hraju skamošem po netu a sem fakt dobrej umim se vyhnout skoro všemu i schurikenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.