Tomx99 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 caute , kdo me poradi jak mam sprovoznit hru mafia pres nejakej program , patch nebo tak tomu dam nejaky points..:D nechce se me to stahovat. mam tady 3 cd a chcu to rozjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 on na vistach nefunguje ? skus to spustit v kompatibilte se systemem windows 2000 ... teda jestli neco takoveho ve vistach jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Ja mam pocit, ze mi normalne bez problemu fungovala. Zkus trochu vic popsat svuj problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 on na vistach nefunguje ? skus to spustit v kompatibilte se systemem windows 2000 ... teda jestli neco takoveho ve vistach jde Ja mam pocit, ze mi normalne bez problemu fungovala. Zkus trochu vic popsat svuj problem. nejde ani XP a ani pod 2000 napise to "Program Mafia přestal pracovat". Visty sou nevetsi SHITky co muze bejt... ted sem to odinstaloval a du to nahrat znovu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 nejde ani XP a ani pod 2000 napise to "Program Mafia přestal pracovat". Visty sou nevetsi SHITky co muze bejt...ted sem to odinstaloval a du to nahrat znovu.. Kdyztak zkus patch pokud nejaky je.. S tema Vistama souhlasim ;) MS se povedlo udelat jeste horsi OS, nez ten predchozi.. To se jentak nestava, naposledy se to stalo u Windows ME :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Kdyztak zkus patch pokud nejaky je..S tema Vistama souhlasim ;) MS se povedlo udelat jeste horsi OS, nez ten predchozi.. To se jentak nestava, naposledy se to stalo u Windows ME :D patch sem zkousel 1.2 cz z jejich ofik. stranek a nesel . delalo to stejnou chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Nevim no, mě jede uplně normálně na Vistách (origo hra) bez SP1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 uz me to vali... heeeeej ja su neuveritelnej vocas ! ja sem tam nedal crack . proto me to nevalilo . nedal sem ho tam protoze nebyl ani najednom z cd. tak ted uz vali ! juhuhuu ! PLS LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 LoooL taka podstatna vec je jasny pokavad nemas origosku tak to nepujde bez cracku... xD :D :D To je fakt moooc... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 LoooL taka podstatna vec je jasny pokavad nemas origosku tak to nepujde bez cracku... xD :D :D To je fakt moooc... :D kazdej se jednou splete...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
khugo Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 prosim nejde mi mafia na vistach 32 nainslaloval sem to bez problemu ale jak kliknu na hrat tak se mi tam obevy pauli s uvodn iobrazovky najednou to zmizi ane ecko to nevyhodi co mam delat prosim poradte moc prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 nejde ani XP a ani pod 2000 napise to "Program Mafia přestal pracovat". Visty sou nevetsi SHITky co muze bejt...ted sem to odinstaloval a du to nahrat znovu.. Pokud vim tak mě to na Vistách šlapalo uplne vpohodě stejně tak kámošovi, už mě dcla s.rou neustali přispěvky Visty jsou SHITy atp. Tak proč si je sakra kupujete když vám tolik vaděj a pořád si na ně stěžujete. Uznávám že s nějakýma programama kompaktibilní nejsou ale to je jenom minimum programů a ve většině případů je to že vám na tom nĚco nešlape zapříčiněno vaší chybou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 a pak že visty jsou shitky to jen uživatelé jsou debilové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts