Braunis Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Mám dotaz, nemělo by se PSP po připojení k počítači přes USB dobíjet? Nějak mi to nejde, i když mám nastaveno USB charge na on v nastavení i v recovery menu... Můžete někdo poradit? Mám FW 3.90 M33-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 13, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Nenapsal jsi jestli mas psp fat nebo slim , u fata to nejde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 nevim ale mam dojem ze jsem tu nekde videl plug in kde muzes dobijet prez USB kdyz hrajes. Jinak bez toho muzes dobijet jen kdyz ses v modu USB connection, jinak u FAT to nejde jak uz tu pise romeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Pokud mas FAT, nejde to, pokud mas slim, musis pripojit a cekat chvili, nez LEDka zcervena (nekdy to trva dele, nechapu duvod proc).. Ale i tak, nabiji se to strasne pomalu, nedoporucuji pouzivat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Braunis
Mám dotaz, nemělo by se PSP po připojení k počítači přes USB dobíjet? Nějak mi to nejde, i když mám nastaveno USB charge na on v nastavení i v recovery menu... Můžete někdo poradit? Mám FW 3.90 M33-3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts