Woozzi Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 dlouho přemýšlím nad jednou otázkou...(mám sice jen ps3 takže nemůžu posoudit).. slyšel jsem že u hodně her je lepší grafika na xbox než na ps3, jakto je možné ? když BD má větší kapacitu než normální dvd. Nevíte v čem to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 hh...za prvé BD-znamená Blu-ray? xD... za druhe...asi těžko bude na xbox lepší grafka než na ps3... EDIT: sry přehodil jsem to xD ... už je to spraveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Je to tím že programátoři neumí dobře programovat na PS3.... Nejdřív dělají xboxový verze a pak jim nejde konverze na PS3.. když mají jako základovou hru PS3 verzi tak to jde prej snadněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Zatim to tak mozna je, ale XBOXU driv nebo pozdeji odzvoni, protoze ma DVD mechaniku, tzn. max 9,5 GB disk (ano, sice jde do nej koupit HD DVD mechanika, ale na HD DVD zadna hra nevysla a ani nevyjde) a za dalsi se rika, ze PS3 bezi na 20-40% svyho vykonu. Az se ho programatori nauci vyuzit naplno, teprve pozname, jak je na tom PS3 s grafikou (bude jeste lepsi, nez je ted). Chce to jen pockat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 PS3 je este nepoznana architektura a programatori to proste nevedia. Xbox je zauzivany je to skoro PC takze uz fici naplno. Bolo tto vzdy tak s kazdym PSkom. Pozri PS2 zlepsovala sa mu grafika cely "zivot" . Len pockaj ono to pojde kupredu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 hh...za prvé BD-znamená Blu-ray? xD... za druhe...asi těžko bude na xbox lepší grafka než na ps3...EDIT: sry přehodil jsem to xD ... už je to spraveno BD = Blu-ray Disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woozzi Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 jen jestli Sony do tý doby než se začně grafika na ps3 zlepšovat, nevymyslí novou konzoli,..ikdyž to je hloupost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 To je blbost jako bejk . Sony by islo proti sebe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 jen jestli Sony do tý doby než se začně grafika na ps3 zlepšovat, nevymyslí novou konzoli,..ikdyž to je hloupost vlastne :dozey: zeke ti to uz vysvetlil, lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Woozzi
dlouho přemýšlím nad jednou otázkou...(mám sice jen ps3 takže nemůžu posoudit).. slyšel jsem že u hodně her je lepší grafika na xbox než na ps3, jakto je možné ? když BD má větší kapacitu než normální dvd. Nevíte v čem to je ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts