JohnCzE Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 SRY možna to tady nekde je ale mne se to nece hledat jsem linej a potrebuju to rychle pls...jak udelam z 2.71 tohle 2.71 SE-C ..musim postupne od a-c ?????...co to ma za nevýhody nekde se četl že to nema browser..poradte pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wakusol Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 nejdřív udělej downgrade na 1.50 a pak můžeš rovnou na 27.1 SE-C, ale příště se podívej, zabere to míň času než čekání na odpověď, a nemusíš zakládat novej topic, podívej se do topicu pro začátečníky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Prosinec 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 a z 2.71 to nejde??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 nejde kdyby to slo tak ti snad nepise ze nejdriv musis jit na 1.50 ne ? !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Prosinec 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 sry se jen ptam..JEste jedna posledni otáza:musi se jit od A-C nebo rovnou hodim 2.71 SE-C???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 ok, jen si poradne precti co lidi pisou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 nejdřív udělej downgrade na 1.50 a pak můžeš rovnou na 2.71 SE-C, ale příště se podívej, zabere to míň času než čekání na odpověď, a nemusíš zakládat novej topic, podívej se do topicu pro začátečníky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JohnCzE
SRY možna to tady nekde je ale mne se to nece hledat jsem linej a potrebuju to rychle pls...jak udelam z 2.71 tohle 2.71 SE-C ..musim postupne od a-c ?????...co to ma za nevýhody nekde se četl že to nema browser..poradte pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts