SEMRY Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Vyzna se tu nekdo v bankovkach? Nasli jsme tohle. Je to tisicovka z roku 1902 rad bych vedel jakou to muze mit hodnotu popr kdo by mi to odhadl. Fotky jen z komunikatoru, snad bude neco videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 100% vic nez 1000 KČ dnes :D Kdysy jsem byl v nejakym muzeu bankovek tak to zadej do googlu a v kontaktech si nekoho vytipuj a poptej. Neni nad radu od odbornika a pls muzes sem dat pribeh jak si ji nasel... nekde zakopanou nebo doma na půde a tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Na půdě v takové hodně staré peněžence. Při rekonstrukci, byla zapadlá v rohu. Třeba si to tam někdo schoval před válkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Ty p*co ty ses boháč :D nasel jsem ti neco wow stesti jako prase chlape http://mujweb.cz/www/ebankovky/PrebbankovkyB.htm ta tvá je za 3500KČ http://www.divisek.ic.cz/ tady jeho web. docela závidim :D a bejt tebou jeste bych si ji takovych 50 let nechal z 3K ba 30K ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VXP Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 zalezi na stavu a kolik jich je v dnesni dobe k dispozici... pokud je takhle bidnym stavu, tak ma nekolikanasobne nizsi hodnotu nez ta ktera vypada jak nova (neprehnuta, neohnuty rohy apod...) http://www.odklepnuto.cz/aukce1051678-1000-kc-1902-kolek-csr-na-bankovce-ru-n5?actpage=1 v o hodne lepsim stavu za 560,- :-) takze bych se zas az tak neradoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Poc by se neradoval?, jsou 2 druhy bankovek jedna je orazitkovana minimalne poskozena za 3500 KČ a druhá BEZ razítka za 300 stavky ta co ukazujes ma uplne jine razitko a uplne jinde nez ma byt na te za 3500KČ (na té co má on) ;) navíc si ji může vylisovat a to slušně pomůže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 vypada dost krute urcite bych ji neprodal ... nechal by jsem si ji az ve stari bych mozna prodal ale spis bych to dal svemu potomkovi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Diky za pomoc, na aukru se to snad chyti, nebo najit nekoho kdo to koupi. Je v horsim stavu to je fakt........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 hej lidi, sorry za OT, ale muze mi nekdo rict, proc uploadujete na takovej shit, jako je ukazto.com, ktery chtej PRACHY ZA PROHLIDNUTI OBRAZKU, ktery tam nekdo uploadnul? Co to je za chovani? kdyztak to uploadujte na mnohem lepsi imghosting.eu (slovensky, dost v pohode.. proc nepodporovat sousedy ;) ), anebo proflakly imageshack.. ale podporovat smejdy, co chteje $$ za prohlizeni, fakt nebudu, to uz je vrchol vseho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 hh imghosting.eu je hosting kamaráda :D btw bankovek mám doma taky dost a mincí ještě více (jednu i z roku 189x), už sem zkoušel koukat na různé stránky a vím, že většina se toho prodat za dobrou cenu ani nedá... to spíš takové ty rarity jako 5h z roku 22 v malé sérii apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 try kráso to je štěstí cena docela jde ale třeba muj sterjda jich má hafo spíš kovovejch ale čeká až nabydou větší ceny pak je až prodá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 hej lidi, sorry za OT, ale muze mi nekdo rict, proc uploadujete na takovej shit, jako je ukazto.com, ktery chtej PRACHY ZA PROHLIDNUTI OBRAZKU, ktery tam nekdo uploadnul? Co to je za chovani? kdyztak to uploadujte na mnohem lepsi imghosting.eu (slovensky, dost v pohode.. proc nepodporovat sousedy ;) ), anebo proflakly imageshack.. ale podporovat smejdy, co chteje $$ za prohlizeni, fakt nebudu, to uz je vrchol vseho.. To nebejvalo že se za prohlížení platí. Ukažto jsem používal mám ho v záložkách tak proto jsem to tam upnul, ale jak vidím budu muset změnit styl.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Hele fakt neprodavej ji, vydrzela tam do ted vydrzi tam jeste 30 let a pak si za ni koupis minimalne zimni gumy k autu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 ..krasnej kousek.. ..neprodavat!!!...ty penize co za to dostanes (at to bude 300 nebo 3000) utratis za nakou kravinu:) ..ja bych si ji dal do ramecku na cernej podklad (do takovyho toho clipsu - jen sklo) a dal na zed.. ..a pak prodat, tak za 40 let, a vnoucatum za to koupit playstation 9:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 neprodavat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Ona není moje, našel to spolupracovník, možná že mu za to něco dám a nechám si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 já bych jí taky prodal až třeba ve stáří pak bude mít o dost větší cenu .. --- btw : kde je na ukazto napsaný že se za to platí ? když tam nahráváš soubor tak nesouhlasíš se žádnýma podmínkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Taky si myslim, že by byla škoda to prodávat... ono to později bude mít mnohem větší hodnotu než teď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Všichni tu rikate at ji jeste neprodava, jenze nikdy nevite kdy umrete. tak to radsi nekdy prodej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 sry za OT :roll: ale dnes se me zdalo ze tych bankovek mam stovky .... :D jinak neprodavej nech si ju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 cena je na Aukcích cca 400-800 Kč (podle stavu).........je to docela rozšířená bankovka......pokud je ale nesbíráš, nemá cenu ji držet.....prodal bych jí.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 .........je to docela rozšířená bankovka.......... V tom případě prodej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 to neprodavej dej to svojim detem pozdeji ty to daj zase svojim a v roce 3000 to jeden z nich proda a bude za to mit rozhodne vetsi prachy nez by si mel ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 když už tady je ten topic tak mám také bankovky s 2. světové války rok 1940-44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 nechci ti do toho kecat, ale já být tebou tak to neprodávám.. vy tady furt melete jak za ni nedostane víc jak 600,- ale to dostane za normální, tohle je opravdový unikát razítkovaný pro platnost v rakousku takže bys za ni vytřískal i 3700,- a já doporučuju si ji nechat protože jestli to vydržíš ještě takových 30 let tak se její cena bude každým desátým rokem násobit, já počítám že kolem roku 2040 za ni dostaneš kolem 20000,- ,tisícovek z rakouska uherska s červeným razítkem je v dnešní domě velice málo ;)... takže neprodávej !počkej! jestli ty prachy nutně nepotřebuješ >>dej na mě já se o tady to už pár let zajímám s bratrem, takže vím... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.