frytol666 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Omluvam se za to ze zacinam novej topic, ale kamos my daval hry na PSP a ja za boha nemuzu prit na to jak na to otevrenu zazipovanej soubor a mam tam slozku a nakej soubor a nevim co s tim:cry::cry:pls. poradte lame...:hurted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 92speedx92 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 a ten soubor ma format iso nebo cso nebo pbp nebo jakej??? a kde ho nemuzes otevrit v pc nebo v psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frytol666 Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 a ten soubor ma format iso nebo cso nebo pbp nebo jakej??? a kde ho nemuzes otevrit v pc nebo v pspe otevrit ho muzu po otevreni se mi tam objevi slozka a soubor. V ty slozce sou soubory jeste zararovany a naky jiny...a soubor nevim pac uz sem to smazal z nas*ani...:?:blink: jo a jeste dyz sosam vic casti tak jak pak s tim??? to je proste nakopiruju do iso??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 pak otevres 1.part(mužeš i jiny ale některy programky mě dělaj že mi neukážou vše co tam je) (a das popr.heslo) a rozbalis to nekam nejcasteji je to ve formatu *.iso nebo *.cso a to das do ms0\:ISO\ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frytol666 Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 pak otevres 1.part(mužeš i jiny ale některy programky mě dělaj že mi neukážou vše co tam je) (a das popr.heslo) a rozbalis to nekam nejcasteji je to ve formatu *.iso nebo *.cso a to das do ms0\:ISO\ sqely moc diky za boha sem nevedel co s tim:D:):psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lachimalaif Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Je to v tom že třeba win rar dokáže rozbalit i samotný iso na ještě další soubory. Proto jakmile má hra koncovku .iso, tak už se na to vy*er a jen to nakopíruj do ISO v PSP. A je to hotový (teda pokud máš cfw :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frytol666 Odesláno Květen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Je to v tom že třeba win rar dokáže rozbalit i samotný iso na ještě další soubory. Proto jakmile má hra koncovku .iso, tak už se na to vy*er a jen to nakopíruj do ISO v PSP. A je to hotový (teda pokud máš cfw :-)) No to jo a to me sere ja nepoznam co je rar a co ne:(:cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
frytol666
Omluvam se za to ze zacinam novej topic, ale kamos my daval hry na PSP a ja za boha nemuzu prit na to jak na to otevrenu zazipovanej soubor a mam tam slozku a nakej soubor a nevim co s tim:cry::cry:pls. poradte lame...:hurted:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts