4A8georgeCZ Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Dyz spustim tuhle hru tak mi nabehne bootscreen a pak tam mam jenom cernou obrazovku a nic vic ...mam firmware 3.71 m33-2 a nevite v cem je pls problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Nejspíš chce hra novější FW;)nebo máš špatně nastavený Recovery menu...:D EDIT: netix...jak vždy?:lol::P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 zkus vyssi FW nebo jinou verzi ale pokud mas pomalej net a nebude FW tak to ani nema cenu stahovat na psp mě to nepřišlo jako nějaká bomba EDIT:kurna:D conter je vzdy rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 je to recovery nejspise fw asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
4A8georgeCZ
Dyz spustim tuhle hru tak mi nabehne bootscreen a pak tam mam jenom cernou obrazovku a nic vic ...mam firmware 3.71 m33-2 a nevite v cem je pls problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts