UnholyU Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 prosím nutně shaním ripkit skoušel jsem odkazy tady na foru ale nic nejde nevíte někdo o něčem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Když už sem dáváš request tak já se přidávám ,ale někdo najděte něco jinýho než rapid ,a když rapid tak max 4 odkazy .... Předem díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 tady mate link: http://gamestorrents.com/descargar-juego-gratis-PSP---Brothers-In-Arms-D-Day-%5BUSA%5D-%5BEnglish%5D-2111.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Prosinec 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 potřebuju jen rip kit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 a jakej ripkit bys chtěl?co všechno by měl ripnout?nebo o jakou velikost ti spíš jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Prosinec 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 jde o velikost pač jsem stahl verzi ktera ma 1,3 gb a ja mam pouze gigovku kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 kua, prohledejte forum, je tu odkaz na ripkit(4 verze), sam jsem ten link pouizil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Prosinec 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 taky jsem skoušel ale chce registraci a když ji udělám tak stejne nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 hra uplně bezvadná ale ta grafika...je videt ze je to přímá konverze z pc verze akorát ořezaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 si kup větší,ta verze je super už jem to zkoušel,ale omlouvám se tím nechci prudit,1gb už mám taky jen na hudbu,ale chápu stojí to majland!!!!ještě jednou sorry,ale fakt se to vyplatí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 taky jsem skoušel ale chce registraci a když ji udělám tak stejne nechce musis skocit do mailu kterej si zadal a kliknout na potvrzovaci link, jinak neni registrace platna :evil: :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Prosinec 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 tak jsem ho stahl ale vždy vyhodi chybu jak funguje a jak to udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 chybu to hodi vzdy...ke konci procesu u isa, nez to zacne delat cso...pise to neco failed, ale vse se to dokonci---takze to neres a hraj. hraj to pak z Isa, cso cuka (cuka min hrajes li na 333mHz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.