Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto:ultimate ninja heroes 2

Jim Beam

Recommended Posts

Servus parani,v cervnu tohoto roku by melo vyjit pokracovani tedle bomba hry nejenom pro fandy naruta.A docela by me zajmalo jestli bude verze kde bude japonskej dabing a anglicky titulky nebo jak uz tomu bejva vsechno japonsky nebo vsechno anglicky?Rad bych slysel vas nazor a co si myslite o tom dabingu (nejenom u naruta ale i treba u crisis core:FF a dalsich).....:bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejspíš, jak hlásí Wiki a Gamespot bude v anglické verzi na výběr mezi jap. a angl. dabingem, přičemž texty by měly bejt furt stejné. Jestli to tak bude, jsem totálně nadšenej :D Jinak Crisis Core, ten mě co se týče dabingu oprotu japonské verzi dost zklamal - a to v případě Genesise, Angeala, Clouda i Sephirotha - takže se mi vlastně líbil jen Zackův hlas (by Rick Gomez myslim :D)

Odkaz ke komentáři

bude tam aj neco nove okram postav a jutsu co sem vydel videa interface v hre je uplne isty (podobny)
pár novejch postav a pohybů,a nějakej ten příběh,v japonsku už tahle hra vyšla v roce 2006,nevim jestli něco přidali do ní ale kdo by chtěl muže se po ní někde mrknout a zkusit ;)
Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

jako borci ja sem na to nadrzenej jak stepni koza :bash: nemuzu se na to dockat ale az to vynde nerad bych aby to bylo jako GoW na ktery sem se klepal od te doby co vyslo demicko stahl sem plnou a dohral sem to za nakych 7 hodin na hard to by me nas***.Na kraceni casu nemohli byste mi doporucit nakou hru podobnyho tipu?(Bleach 4 a 5 uz sem dohral)

Odkaz ke komentáři

jako borci ja sem na to nadrzenej jak stepni koza :bash: nemuzu se na to dockat ale az to vynde nerad bych aby to bylo jako GoW na ktery sem se klepal od te doby co vyslo demicko stahl sem plnou a dohral sem to za nakych 7 hodin na hard to by me nas***.Na kraceni casu nemohli byste mi doporucit nakou hru podobnyho tipu?(Bleach 4 a 5 uz sem dohral)

Dragon ball Z:bash:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu