kralyk Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Nazdar, Protože mě dycky hrozně votravovalo muset nejdřív spouštět eLoader když si chci číst knížky programem Bookr rozhodl jsem se ho překompilovat pro firmware 3.xx, tak aby se dal spouštět přímo. Tady je výsledek: Rapidshare.com: http://rapidshare.com/files/115179584/Bookr_3xx.rar Uploaded.to: http://uploaded.to/?id=8703ms Ulozto.cz: http://uloz.to/402939/Bookr_3xx.rar (české fonty přibaleny) Instalace: klasicky, obsah archivu nakopirujte do ms0:/PSP/GAME Testoval jsem na Slim s fw 3.90, fungovaly mi jak txt tak pdf. Prosím testujte! Btw. pokud už podobný port existuje, je mi to jedno... Pozn: Je užitečné zkopírovat si nastavení programu a záložky ze staré verze. To se udělá takle: 1) Bežte do složky starého Bookr (typicky /PSP/GAME/_SCE_Bookr) 2) Zde si najděte soubory bookmark.xml a user.xml 3) Tyto soubory zkopírujte do umístění nového Bookr (typicky /PSP/GAME/Bookr_3xx) Ok tak to je vše užijte si a pište jestli funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 funguje krásně po prvním spuštění se mi PSP radši vyplo dalšímu nebezpečí ho už radši vystavovat nebudu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralyk Odesláno Květen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 a můžeš mi aspoň říct co máš za cfw? že psp nebudeš "vystavovat nebezpečí" mi je prd platná informace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 3.90..........................:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 mi na slimu 3,90m33-3 funguje i ten starej,aniž bych musel spouštet přes eloader............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 mi na slimu 3,90m33-3 funguje i ten starej,aniž bych musel spouštet přes eloader............. LOL, presne tak :D nvm co tu delas za saskarny, normalni bookr, sel bez nejakych uprav na slimku (tedy na 3.XX) :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralyk Odesláno Květen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 No ja mam slim 3.90m33-3 a šel mi jedině přes eLoader... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovi Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 co je to vubec ten Bookr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 co je to vubec ten Bookr Bookr je program na cteni textovych souboru - knizek, thaku :) a prakticky vsechno co ma nejakou textovou formu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.