Guns-player Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Takže dneska jsem neměl co dělat a tak jsem si vzal k ruce své dva staré repráky (genius 2+0), chtěl jsem si s nima udělat suprovej stojan ze dřeva, ale skončil jsem na tom, že neumim řezat s pilkou :dozey: takze jsem presel na obor kde sem byl vždycky machr :dozey: LEGO a SEVA (pro neznalce seva jsou tycky co se spojujou uvidite ;)) po 3.5 hodinách jsem stvořil dílo hodné ocenění (spon doufam) fotky pod textem. Jen chci upozornit na to, že na každé fotce je něco jiného takže určitě zkoukněte všechny. PLS hodnotě. s pozdravem wolf3fd, (guns-plyer) :!:JO a AUTORSKÁ PRÁVA VYHRAZENA :D :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 17, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 :D ses fakt blazen , ale jo docela dobry , kdyz sem byl mensi taky sem si hral se sevou :D Ted uz by me nic takovyho asi nenapadlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 JESTLI je ti tak jak uvadis, tak by me ve tvem veku take nic takoveho nenapadlo :D, mně je ale daleko meně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Tak to je dost drsné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 :lol: :lol: hmmm zajímavé, ale raději bych měl ty bedničky vidět než ty barevný kostičky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 :D njn, ale tak takhle jsem alespon vyuzil a oprasil me lego a navic to ma nepredstavitelnou akustiku jak je to uzavrene... u te sevy kdyz dam zvuk na max obcas vylitne i ta barevna desticka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Jako fakt ? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 ty si správný pako xD ... nech si to patentovat a vyděláš mění:D za kolik mi přijedeš udělat domečky na repráky od kina:D (sečti všechno.. cenu lega, náklady na dopravu):D jinak fakt originální nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 všechno supr, originalita, fakt chválim ;) ale s tou akustikou bych tomu moc nevěřil když to je celé uzavřené a jen ze předu zamřížované okýnko na power, volume... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Ten první v domečku od lega má sloužit na hlubší tóny ty ven z bedny nepotrebuji a ten druchy ze sevy je na vyssy a tam jsem udělal větrani :D odendal jsem prostě 3 hlavni poklicky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecko1468621637 Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 zajimavy,docela povedeny xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.