Guns-player Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 Takže dneska jsem neměl co dělat a tak jsem si vzal k ruce své dva staré repráky (genius 2+0), chtěl jsem si s nima udělat suprovej stojan ze dřeva, ale skončil jsem na tom, že neumim řezat s pilkou :dozey: takze jsem presel na obor kde sem byl vždycky machr :dozey: LEGO a SEVA (pro neznalce seva jsou tycky co se spojujou uvidite ;)) po 3.5 hodinách jsem stvořil dílo hodné ocenění (spon doufam) fotky pod textem. Jen chci upozornit na to, že na každé fotce je něco jiného takže určitě zkoukněte všechny. PLS hodnotě. s pozdravem wolf3fd, (guns-plyer) :!:JO a AUTORSKÁ PRÁVA VYHRAZENA :D :!: Citovat
Moderators romeno Odesláno Květen 17, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 :D ses fakt blazen , ale jo docela dobry , kdyz sem byl mensi taky sem si hral se sevou :D Ted uz by me nic takovyho asi nenapadlo :D Citovat
Guns-player Odesláno Květen 17, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 JESTLI je ti tak jak uvadis, tak by me ve tvem veku take nic takoveho nenapadlo :D, mně je ale daleko meně :D Citovat
MasterMIND Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 Tak to je dost drsné :D Citovat
dirtyskunk Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 :lol: :lol: hmmm zajímavé, ale raději bych měl ty bedničky vidět než ty barevný kostičky :D Citovat
Guns-player Odesláno Květen 17, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 :D njn, ale tak takhle jsem alespon vyuzil a oprasil me lego a navic to ma nepredstavitelnou akustiku jak je to uzavrene... u te sevy kdyz dam zvuk na max obcas vylitne i ta barevna desticka :D Citovat
rajtas Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 ty si správný pako xD ... nech si to patentovat a vyděláš mění:D za kolik mi přijedeš udělat domečky na repráky od kina:D (sečti všechno.. cenu lega, náklady na dopravu):D jinak fakt originální nápad Citovat
sensei Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 všechno supr, originalita, fakt chválim ;) ale s tou akustikou bych tomu moc nevěřil když to je celé uzavřené a jen ze předu zamřížované okýnko na power, volume... Citovat
Guns-player Odesláno Květen 17, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 Ten první v domečku od lega má sloužit na hlubší tóny ty ven z bedny nepotrebuji a ten druchy ze sevy je na vyssy a tam jsem udělal větrani :D odendal jsem prostě 3 hlavni poklicky ;) Citovat
Ecko1468621637 Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 zajimavy,docela povedeny xD Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.