Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ovladac z xboxu na PC

beyker

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jj myslim ze to jde , ale pouze s ovladacem z Xbox360

potrebuje Win XP SP2 nebo Vistu a ovladac Xbox360 (ten s tim kablem)

zapojis USB(z ovladace) do USB(pc)

zobrazi se ti hlaska pridan novy hardware , das vyhledat ovladace (nebo neco takoveho) a budes moci pouzivat ovladac z Xka (360) jako plnohodnotny ovladac na PC

jestli jsem nekomu pomohl je tady post_thanks.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Táta pracuje s výpočetní technikou a občas zajde na smetiště (nemyslim skládku :P) jestli tam neni něco co by se dalo opravit a prodat a Microsoft nebo někdo tam vyhodil několik tuctů XBox 360 drátovejch ovladaču s USB koncovkou. Někajký vzal a byly bez sebemenší závady jen byly z dolní strany škráblý, takže teďka s tim jezdim Trackmanii a dávám recordy jeden za druhym, protože na klávesnici se to nedá hrát. Taky jsem hrával Flatout a to byla pařba jak sviň.

Jinak s tou koncovkou, všiml jsem si toho až když jsem s bratrem mluvil na téma koupení XBoxu (mimochodem ho budeme kupovat už pozítří co se vrátí z výletu se školou) jestli to nemá ten výstup pro XBox a ono ho to má :) Má to "násadu" a jestli ten XBox výstup má tvar Lka nahoře zkosenýho, tak to podle mě bude fungovat i na něj...

Takže si klidně kupte USB controller, můžete si ten konec sundat a zapojit do XBoxu ^_^

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu