beyker Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 da se sehnat ovladac do pc aby fungoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 takhle , vemu to teoreticky , kdybys měl ovladač s drátem (USB) , tak by to bylo možný ... Ale jestli obyč , tak tomu nevěř ... Ale osobně si myslím , že to nepujde , tak jako tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 jj myslim ze to jde , ale pouze s ovladacem z Xbox360 potrebuje Win XP SP2 nebo Vistu a ovladac Xbox360 (ten s tim kablem) zapojis USB(z ovladace) do USB(pc) zobrazi se ti hlaska pridan novy hardware , das vyhledat ovladace (nebo neco takoveho) a budes moci pouzivat ovladac z Xka (360) jako plnohodnotny ovladac na PC jestli jsem nekomu pomohl je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 jde to , ale samozřejmě nesmí být bezdrátový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 18, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 prodavaji se i primo pro PC a muzes ho pouzit i v x360tce , viz. : http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=23779 Na PC to ma takovy prijimac do usb :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Revealman Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 http://herni-konzole.alza.cz/prevodnik-bezdratovych-periferii-z-xbox-360-pro-pouziti-na-pc-d70464.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JarinoRS Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 http://herni-konzole.alza.cz/prevodnik-bezdratovych-periferii-z-xbox-360-pro-pouziti-na-pc-d70464.htm presne toto mam a funguje to perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davo Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 To by mne zajimalo, jestli bude fungovat i dratovej gamepad z PC na XBOX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Antimonit Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Táta pracuje s výpočetní technikou a občas zajde na smetiště (nemyslim skládku :P) jestli tam neni něco co by se dalo opravit a prodat a Microsoft nebo někdo tam vyhodil několik tuctů XBox 360 drátovejch ovladaču s USB koncovkou. Někajký vzal a byly bez sebemenší závady jen byly z dolní strany škráblý, takže teďka s tim jezdim Trackmanii a dávám recordy jeden za druhym, protože na klávesnici se to nedá hrát. Taky jsem hrával Flatout a to byla pařba jak sviň. Jinak s tou koncovkou, všiml jsem si toho až když jsem s bratrem mluvil na téma koupení XBoxu (mimochodem ho budeme kupovat už pozítří co se vrátí z výletu se školou) jestli to nemá ten výstup pro XBox a ono ho to má :) Má to "násadu" a jestli ten XBox výstup má tvar Lka nahoře zkosenýho, tak to podle mě bude fungovat i na něj... Takže si klidně kupte USB controller, můžete si ten konec sundat a zapojit do XBoxu ^_^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Antimonit , neprodal bys mi nejaky za simbolickou cenu ? nebo na necem by jsme se domluvily :D , shanim druhej ovladac na pomalu se blizici Soul Calibur IV :D Abych mohl rozdrtit Hojase :D:D Kdyztak PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brake Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 taky jeste potvrzuji ze jde hrat na pc s ovladacem na xbox 360....kdyz jsem mel konzoli v oprave, tak jsem s tim ovladacem co jsem k xboxu dostal hral na mojich XP SP2 a vse slapalo OK-zapojil jsem do USB a akorat si to stahlo z netu ovladac myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Antimonit Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Táta jich vzal asi jenom deset, už jsou beznadějně rozprodaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
beyker
da se sehnat ovladac do pc aby fungoval
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts