GameEs Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Mám DevHook hybrid 3.01 ,a nejde mě spustit WWE Smackdown vs. RAW 2007 , je tam loading a pak zčerná obrazovka :( .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Mám DevHook hybrid 3.01 ,a nejde mě spustit WWE Smackdown vs. RAW 2007 , je tam loading a pak zčerná obrazovka :( .... Tohle uz se tu resilo, ta hra je nejaka nespolehliva.....takze ji asi nespustit na nicem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 a to se kousne hned po začátku nebo až když jdeš do matche?ten dump co je je totiž nějakej vadnej a blbnou tam videa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 jo aha,už sem si všiml že máš hybrid,slyšel že to prej jde jen na 0.51 totiž(a mě to na něm jde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Dozvedel som sa ze to moze byt aj zly DUMP ze to pSyPSP zle Dumpli z UMDcka cize sa nevie presne kde je chyba pokial Ripnete videa takl to ide... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 No pred chvilou vysli oficialne ripy ktore funguju WWE_Smackdown_Vs_Raw_07_USA_WORKINGRIP_READNFO_PSP-PEE_ES_PEE WWE_Smackdown_Vs_Raw_07_USA_1MS_RIP_READNFO_PSP_C3RB3RUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 jeee,a kdo to má znova stahovat? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 nikto ... wrestling je nahouby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 a to zas ne,mě baví,vždycky sem na něj čuměl v tv,i když pořádně ještě nevim jak se všechno ovládá(kdyby byli aspon někde nějaký vysvětlivky ale oni neee,oni tě pošlou do zápasu a porad si sám! :evil: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 tjn ,2006 me bavil hodne ,ale porad nevim jak se nektery veci ovladaj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 nikto ... wrestling je nahoubyjsi ještě nebyl na světě, když jsem na SKY ONE sledovali WWF zápasy......Wrestlemanii, Royal Rumble atd.......věděli jsme, že to je hraný, ale mělo to úžasnou atmosféru, ktero si teď připomínám....... :D Taková W-mania 9 byla pod širým nebem a sledovalo ji 120 000 diváků.......a ve finále o WWF championa se utkal nenáviděný japonec Yokozuna a miláček publika Bret Hart.............ten sice prohrál,ale na scéně se objevil Hulk Hogan......a došlo k památnému střetnutí kdy Hulk před běsnícím davem japonce udolal.....lidi šíleli......prostě bomba....bylo nám asi 15 a bylo to boží :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 nikto ... wrestling je nahoubyjsi ještě nebyl na světě, když jsem na SKY ONE sledovali WWF zápasy......Wrestlemanii, Royal Rumble atd.......věděli jsme, že to je hraný, ale mělo to úžasnou atmosféru, ktero si teď připomínám....... :D Taková W-mania 9 byla pod širým nebem a sledovalo ji 120 000 diváků.......a ve finále o WWF championa se utkal nenáviděný japonec Yokozuna a miláček publika Bret Hart.............ten sice prohrál,ale na scéně se objevil Hulk Hogan......a došlo k památnému střetnutí kdy Hulk před běsnícím davem japonce udolal.....lidi šíleli......prostě bomba....bylo nám asi 15 a bylo to boží :D Presne, pamatuji si kdyz tata privezl satelit a me bylo 9 let z Nemecka a byl tam porad SKY ONE ----WWF to byl mazec----Undertaker nebo jak se to psalo, prote ten typek ze zahrobi...to byl muj best zapasnik a cumel jsem na to v 5 rano, ty casy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 nikto ... wrestling je nahoubyjsi ještě nebyl na světě, když jsem na SKY ONE sledovali WWF zápasy......Wrestlemanii, Royal Rumble atd.......věděli jsme, že to je hraný, ale mělo to úžasnou atmosféru, ktero si teď připomínám....... :D Taková W-mania 9 byla pod širým nebem a sledovalo ji 120 000 diváků.......a ve finále o WWF championa se utkal nenáviděný japonec Yokozuna a miláček publika Bret Hart.............ten sice prohrál,ale na scéně se objevil Hulk Hogan......a došlo k památnému střetnutí kdy Hulk před běsnícím davem japonce udolal.....lidi šíleli......prostě bomba....bylo nám asi 15 a bylo to boží :D Presne, pamatuji si kdyz tata privezl satelit a me bylo 9 let z Nemecka a byl tam porad SKY ONE ----WWF to byl mazec----Undertaker nebo jak se to psalo, prote ten typek ze zahrobi...to byl muj best zapasnik a cumel jsem na to v 5 rano, ty casy The Undertaker je nejlepší!!a hned za nim brách Kane :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Undertaker je bůh..........a to show, když poražený odcházel do nebe........lidi plakali a šíleli.....prostě bomba :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Undertaker je bůh..........a to show, když poražený odcházel do nebe........lidi plakali a šíleli.....prostě bomba :D Docela bych se ted chtel kouknout na nejakej old zapas neda se to nekde sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 určitě dá,dřív to bylo na jedom warez foru,podívám se po něčem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 tady možná něco je http://www.wrestling.estranky.cz/stranka/download-wwe-smackdown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 tady možná něco je http://www.wrestling.estranky.cz/stranka/download-wwe-smackdown Docela by me zajimal nejakej zapaz tak pred 15 lety.....mozna i vic :-) to byly casy kdy jsem na to koukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 přímo na stránkách federace jsem na nějaký starý mače koukal...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 pls neví někdo aspon jak se dělá u undertakera the last drive? vždycky udělá jen nějakej ten pilledriver ale já mám radši last drive(nebo to je ride? to je jedno :) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GameEs
Mám DevHook hybrid 3.01 ,a nejde mě spustit WWE Smackdown vs. RAW 2007 , je tam loading a pak zčerná obrazovka :( ....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts