By Dawe Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Chtěl bych hrát wow free - stahl jsem si trial z off a dal něco (měl jsem něco překopírovat) co se psalo na nějaky webovce a kde se mam registrovat na nějakej servr dik :D jo a mam patch 2.4.2 nwm na co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Chtěl bych hrát wow free - stahl jsem si trial z off a dal něco (měl jsem něco překopírovat) co se psalo na nějaky webovce a kde se mam registrovat na nějakej servr dik :D jo a mam patch 2.4.2 nwm na co to je Vůbec nevím , co to meleš , máš normální WOW? Nevím o čem mluvíš , nějakej trial lol ... Seženeš si hru , hodíš určitý Patch hry , najdeš si server , přepíšeš realm a hraješ ... Nic víc .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 No ked sa chces pripojit na ten server tak chod do kmenovej zlozky WoW napr C:/World Of Warcraft a tam by si mal mat subor realmlist.wtf das F4 a prepises IP aby to bolo set realmlist nazov-serveru... Povodne by si tam mal mat nieco ako :) set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com A daj si pozor nech mas taky isty patch ako ten server lebo ti to nepojde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 a chceš free jako normální nebo free fun když tak mám dobrej fan na 2.4.2 když tak napiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Ale ked vravis ze si si stiahol trial tak na 10 dni by si si mohol vyskusat ofik :) Sice len po level 20 a s obmedzeniami alebo aspon zistis ake to tam je a mozno sa rozhodnes ist na ofik :) Co osobne odporucam ono to ani nestoji tolko penazi ak si troska sebestacny a dokazes si neaky peniaze zarobit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 WWW.Drahy.com To je skvelej free blizzlike server. 120+ hracu online a schopny GM. Zkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 wow.spojka.cz bo www.czechdream.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Njn spojka to isti :D Aj ja som tam chvilu hral ked osm nemal zpalteny ofik :) ale za tie 3 roky co hram wow som fakt 2 a 3/4 roka hral na ofiku a ak si tu chces skutocne uzit tak jedine tam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts