Wojtik Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Hmm Utopil sem si svoje psp a zbyl mi takovej malej plech s dvema packama na jeden srobek!!! Nevite negdo kam to patri??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 posli naky fotky kaaamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 fklidu uz sem to nasel:-) tetka sem si fsiml ze mi ve hre jebou tlacitka vol +- select nastaveni a home!!! Asi budu muset koupit nove tlacitka:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 No hele po utopení ti to PSP už moc dlouho nevydrží, a tlačítkama to si mylsim nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francik_3 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Jak jsi to dokázal, žes ho utopil? :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 takze ty tlacitka sou uplne v hajzlu!!! Jedno ma ten naparenej kov uplne vyzhavenej a prerusenej dratek!!! Na stopro sou to ty tlacitka!!! Tet mi us jenom nefunguje home... Nemate negdo neake rozbite psp doma??? Bych koupil ty tlacitka bo 350 se mi za to fakt nechce davat... Jo a jak sem ho utopil??? Chlapci tak rychle sem v hajzlu ruku este nemel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MArval Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 :DLOL...tak to je husty...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Heh upřímnou soustrast :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 ale musim podotknout ze ty ctyri hodiny nes sem ho rozjel mi bylo tesno.. ale jak se rosvitila zelena ledka a zeptalo se mne to na datum a hodiny tak pocit euforie :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gladiator Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 LOL :shock: To si jako zrovna kadil a psp ti padlo do hajzlu mezi ty hovna? :lol: fuj tajbl to bych ho tam radši nechal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 to Wojtik:nemá to smysl kupovat nový tlačítka, to PSP je v "hajzlu" :lol: , kup nové :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 Tak tohle je borec utopit PSP v hajzlu :lol: kdyby třeba v louži nebo někde ve vaně ale v hajzlu?? To si se tam koukal na P??Na to musiš dát alespon 3 tuny ANTIPERSPIRANTU Ty voe ještě z toho nemůžu ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 °°K°A°M°° Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 To ne promin ze se smeju ale je to fakt lol mazec to sem teda este nikoho nevidel:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 tak to je sila ... ja na nej jednou vylil dzus a ted se mi lepi tlacitka k desce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Prosinec 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 byl sem v kotelne na hajzlu.... splachuju otocim se natahuju gate a ftom vykluzuje psp s kapsy mee bundy a pydaaa primo do víííru toho silneho splachnuti onoho hajzlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Tomu se rika pech :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 byl sem v kotelne na hajzlu.... splachuju otocim se natahuju gate a ftom vykluzuje psp s kapsy mee bundy a pydaaa primo do víííru toho silneho splachnuti onoho hajzlu... ooo jak zvucny popis tohoto neobycejneho incidentu ... ja by se spis bal ze by mi hodne dlouho smrdel a nemohl bych sveho milacka brat do spolecnosti mezi lidi :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Prosinec 18, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 neuverite ale von spadl do uplne ciste vody chlapci.... vubec to nesmrdi:-)) Napoak je cistounky jako kristaaalll:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m3. Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 to je moc ja si to musim precist jeste jednou nekdy az budu spalenej a asi umřu smíchy fakt sázíš pecky hochu :D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Prosinec 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 :D :D :D Tak nemate negdo ty tlacitka neviiic???? prosiiim... Treba z bricknuteho psp:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 Ja se valim, tohle je mazec a ty kecy :D Spadne do hajzlua je cistounky jak kristal, lool :D Tayk si beru PSP na hajzl a delam to co ty, ale asi prestanu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toxic26 Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 :mrgreen: :D :P to je fakt moooc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Prosinec 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 musim si koupit aji novej krytek protoze jak sem ho cistil zespod tim origo hadrikem co je v value packu tak se mi na neho prilepil sroubek a ja si toho nefsim.... Hmm chrom to spravi.... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ty voe a to PSP ti prezilo bez oxidace??tak se ti asi brzo posere..uprimnou soustrast ale tohle je vazne vtipny takhle me neco dlouho nepobavilo naposledy dneska ve skole :D ty voe to je fakt moc :D:D PSP na hajzl beru ale davam si na nej sakra bacha..ikdyz jednou jsem mel taky namale.. :oops:ale ses dobrej ze se tomu jeste smejes ja nevim co bych delal ybch se posral..by bylo 8hadru v prdeli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ne v prdeli, v hajzlu ;) :mrgreen: Ale viac ma pobavil pripad PSPcka vo vani, co tu nedavno bolo riesene... :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 tak do vany PSP opravdu ne to bych se opravdu bal ze by zoxidovalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wojtik
Hmm Utopil sem si svoje psp a zbyl mi takovej malej plech s dvema packama na jeden srobek!!! Nevite negdo kam to patri???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts