misa.k Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Ahoj,jsem čerstvým majitelem XBOXu 360 a chtěl bych vědět,jestli na něm jdou hrát hry ze staršího XBOXu?Chtěl bych si zahrát Oddworld Strangers Wrath,nebo Oddworld Munch Oddysee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Tak ze starého si zahraješ pouze : Oddworld Munch’s Oddysee Jinak tady je seznam kompatibility kde jsou všechny hry co jdou z Xbox na Xbox360 : http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardcompatibilitygameslist.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Revealman Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Jen tak pro informaci, když si tedy stáhnu nějakou hru na starý XBOX a vypálím ji na jednovrstvé DVD+R, tak mi půjde v X360? Nebo musím mít originálku? X360 je samozřejmě flashlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 musíš mít originálku nebo ty hry musíš mít speciálně upravený,ale k tomu potřebuješ soubory který se velmi těžce shání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
misa.k
Ahoj,jsem čerstvým majitelem XBOXu 360 a chtěl bych vědět,jestli na něm jdou hrát hry ze staršího XBOXu?Chtěl bych si zahrát Oddworld Strangers Wrath,nebo Oddworld Munch Oddysee.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts