zozy Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Budu kupovat router je to tady tenhle http://gameshop.cz/router-sweex-lan-wireless-ap-router-802.11g-bezdratovy-+-usb-wifi-adapter_d9761 myslite ze bude s psp spolupracovat a fungovat bezchybne?A jeste jeden dotaz bude mozne ho propojit s pc a psp zaroven?co potrebuju k tomu aby moje pc ten wifi signal prijimalo?diky vsem za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 no ta hnusna cerna krabice-to je router-ten pichnes do compu s modemem a nastavis ho a pak ti bude vysilat a pripojis se na nej s PSP...pisou tam ze k tomu bude i manual takze se to snad dozvis v nem ;)(jak to nastavit) ale jinak by to nemel bejt problem to nastavit....a jestli chces pripojit PC bez netu na tenhle router tak jenom pichnes ten usb adapter co ms k tomu do compa/notebooku a pripojis se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 no ta hnusna cerna krabice-to je router-ten pichnes do compu s modemem a nastavis ho a pak ti bude vysilat a pripojis se na nej s PSP...pisou tam ze k tomu bude i manual takze se to snad dozvis v nem ;)(jak to nastavit) ale jinak by to nemel bejt problem to nastavit....a jestli chces pripojit PC bez netu na tenhle router tak jenom pichnes ten usb adapter co ms k tomu do compa/notebooku a pripojis se. aha takze jsem si vybral dobre?:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Zozy dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 no za toho litra,celkem to ujde a ta antena vypada ze je RSMA takze by sis kdyztak klido moh koupit za 300 lepsi,ktera je akorat.Ale necekej ze to zapojis do PCa jeeee vono to funguje,budes si s tim muset trochu pohrat,ale neni to nic tezkyho.(hlavne sem nepis"a navod jak to sprovoznit mas?"-je u toho manual takze to snad das...) Ale jinak to co to umi,to se mi zda hodne dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VR-Fist Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Dobrá volba, nastavis to ve svem PC/notebooku. Obvykle pripojis kabelem a do adresy napises IP adresu (podle manualu) a tam se pres heslo dostanes do nastaveni - vsak ono vsechno bude v tom manualu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 dik ta zitra ho jdu koupit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 na PSP bohate staci, ale ze je to dobra volba bych nerikal :D sweex je totalni no name.. Asi bych toho litra radeji investoval do d-linku co maji treba na alze.. Ma stejne fce a d-link je osvedcena znacka.. Ostatne do nej slo uz dost lidi zde z fora.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 takze se pujdu poinformovat jeste o tom d-link,anonymous:jaky pouzivas router ty? daji se ty d-link routery koupit v nejakem obchode v ostrave?(kamenny obchod),nemyslim internetovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 je jedno jaky budu mit modem?,aby se to dalo pripojit k wifi a potom routeru?internet budu mit pres kabelovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 já mám sweex a na infrastructure hry mi to plnee staci a to me stal jen osumstovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 mi nekdo rikal ze je to nejake komplikovane to nastavovani ale kdyz dam vse na automatic tak to pojede v poho doufam ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 neni to vubec slozity jeden kabel jsem zapojil do elektriky 2 kabel jsem zapojil do internetovyho routru od O2 a vse jelo bez jakehokoli nastavovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
Budu kupovat router je to tady tenhle http://gameshop.cz/router-sweex-lan-wireless-ap-router-802.11g-bezdratovy-+-usb-wifi-adapter_d9761
myslite ze bude s psp spolupracovat a fungovat bezchybne?A jeste jeden dotaz bude mozne ho propojit s pc a psp zaroven?co potrebuju k tomu aby moje pc ten wifi signal prijimalo?diky vsem za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts