zozy Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2008 Budu kupovat router je to tady tenhle http://gameshop.cz/router-sweex-lan-wireless-ap-router-802.11g-bezdratovy-+-usb-wifi-adapter_d9761 myslite ze bude s psp spolupracovat a fungovat bezchybne?A jeste jeden dotaz bude mozne ho propojit s pc a psp zaroven?co potrebuju k tomu aby moje pc ten wifi signal prijimalo?diky vsem za odpovedi
0 En3mY Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2008 no ta hnusna cerna krabice-to je router-ten pichnes do compu s modemem a nastavis ho a pak ti bude vysilat a pripojis se na nej s PSP...pisou tam ze k tomu bude i manual takze se to snad dozvis v nem ;)(jak to nastavit) ale jinak by to nemel bejt problem to nastavit....a jestli chces pripojit PC bez netu na tenhle router tak jenom pichnes ten usb adapter co ms k tomu do compa/notebooku a pripojis se.
0 zozy Odesláno Květen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 19, 2008 no ta hnusna cerna krabice-to je router-ten pichnes do compu s modemem a nastavis ho a pak ti bude vysilat a pripojis se na nej s PSP...pisou tam ze k tomu bude i manual takze se to snad dozvis v nem ;)(jak to nastavit) ale jinak by to nemel bejt problem to nastavit....a jestli chces pripojit PC bez netu na tenhle router tak jenom pichnes ten usb adapter co ms k tomu do compa/notebooku a pripojis se. aha takze jsem si vybral dobre?:lol:
0 En3mY Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2008 no za toho litra,celkem to ujde a ta antena vypada ze je RSMA takze by sis kdyztak klido moh koupit za 300 lepsi,ktera je akorat.Ale necekej ze to zapojis do PCa jeeee vono to funguje,budes si s tim muset trochu pohrat,ale neni to nic tezkyho.(hlavne sem nepis"a navod jak to sprovoznit mas?"-je u toho manual takze to snad das...) Ale jinak to co to umi,to se mi zda hodne dobry...
0 VR-Fist Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2008 Dobrá volba, nastavis to ve svem PC/notebooku. Obvykle pripojis kabelem a do adresy napises IP adresu (podle manualu) a tam se pres heslo dostanes do nastaveni - vsak ono vsechno bude v tom manualu :)
0 Anonymous_ Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2008 na PSP bohate staci, ale ze je to dobra volba bych nerikal :D sweex je totalni no name.. Asi bych toho litra radeji investoval do d-linku co maji treba na alze.. Ma stejne fce a d-link je osvedcena znacka.. Ostatne do nej slo uz dost lidi zde z fora..
0 zozy Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 21, 2008 takze se pujdu poinformovat jeste o tom d-link,anonymous:jaky pouzivas router ty? daji se ty d-link routery koupit v nejakem obchode v ostrave?(kamenny obchod),nemyslim internetovy.
0 zozy Odesláno Květen 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 26, 2008 je jedno jaky budu mit modem?,aby se to dalo pripojit k wifi a potom routeru?internet budu mit pres kabelovku...
0 Driver1468621779 Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2008 já mám sweex a na infrastructure hry mi to plnee staci a to me stal jen osumstovek
0 zozy Odesláno Květen 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 26, 2008 mi nekdo rikal ze je to nejake komplikovane to nastavovani ale kdyz dam vse na automatic tak to pojede v poho doufam ze?
0 Driver1468621779 Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2008 neni to vubec slozity jeden kabel jsem zapojil do elektriky 2 kabel jsem zapojil do internetovyho routru od O2 a vse jelo bez jakehokoli nastavovani
Otázka
zozy
Budu kupovat router je to tady tenhle http://gameshop.cz/router-sweex-lan-wireless-ap-router-802.11g-bezdratovy-+-usb-wifi-adapter_d9761
myslite ze bude s psp spolupracovat a fungovat bezchybne?A jeste jeden dotaz bude mozne ho propojit s pc a psp zaroven?co potrebuju k tomu aby moje pc ten wifi signal prijimalo?diky vsem za odpovedi
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts