Nail Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Starej analog uz umrel tak sem poridil novej ale ten mi strasne zataci zkousel sem to vycistit jako u stareho ale nepomohlo to. Nevite v cem jinem by moh byt problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 zataci ti to doleva nahoru ? jestli jo tak je spatny kontakt mezi analogem a motherboard taky mi to delalo ale napajel sem analog primo k mother Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nail Odesláno Květen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 no toci se do prava ale to je asi fuk ale k madr to asi nenapojim na to sem lempl myslite ze by pomohla vyndat tu silikonovou kosticku s tema kontaktama a ocistit to i pod ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nail
Starej analog uz umrel tak sem poridil novej ale ten mi strasne zataci zkousel sem to vycistit jako u stareho ale nepomohlo to. Nevite v cem jinem by moh byt problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts