B3RAN Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Měl bych dotaz slyšel jsem že se dájí hrát ISO hry uložené na HDD XBOX 360. Co je na tom pravdy a pokud to jde tak co je ktomu potřeba díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iLukas Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 nie nedaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 nejde....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mili Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 k cemu je pak vlastne 120GB HDD ... kdyz uz jsem si to koupil, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 k cemu je pak vlastne 120GB HDD ... kdyz uz jsem si to koupil, dik xbox1 hry(stažené) demoverze videa přídavky do her atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 K savum,xbox live obsah a XBOX 1 hry a gta IV ti pujde s texturama teda pokud mas palenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 :dozey: pokud máš origo tak ti to pujde ještě o dost líp než s hdd ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 K savum,xbox live obsah a XBOX 1 hry a gta IV ti pujde s texturama teda pokud mas palenku Kdyz mas pry XBOX flashly na max rychlost mechaniky 12x tak to facha jak originalka bez HDD nevim kde jste vzali ze original jede lip jak palenka jestli jko kvuli flashy ze se nemusi delat tak to jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
B3RAN
Měl bych dotaz slyšel jsem že se dájí hrát ISO hry uložené na HDD XBOX 360. Co je na tom pravdy a pokud to jde tak co je ktomu potřeba díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts