FeeL Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Čus nevíte jestly je normální že se mi v soul vs. BLEACH 5 hrozně seká ? V BLEACH 4 to nebylo tam my to šlo normálně plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 jestli to je hra, kde je grafika typu GTA, (moc textur, casto se menicich) tak to muze bejt formatem CSO -.-.. mam VC, a sekalo se i kdyz sem se na miste otocil, .. kamosovy vubec, tak se kouknem na velikosti her, a on ma 1.2 GB, a ja 800 mb... takze ted z toho delam Iso, aby se to dalo normalne hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 no ono to právě neni CSO , a proto se tak divim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 tak to muže bejt tím že máš kartu FAKE a nebo není ta hra nějakej RIP nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 no rip to neni tak to asi fakt bude tou kartou , ale je možný že když má jedno psp fake a druhý ne tak se ta hra seká oboum ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naklon Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 no já ho mám v CSO a seká se mi akorát když hraju s někym přes wlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.