Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Medal of Honor vs. Brother in Arms

Recommended Posts

Odesláno

Název mluví za vše :?

Hrál jsem Medal of Honor: Heroes pár dnů a dostal jsem se asi jen do 22% na hard pak jsem začal hrát Easy a dostal jsem se jen na 15% :lol: ale pak mě to už omrzelo.Ale hratelnost byla super i dobře zpracovaný a hlavně né moc veliký :?

Potom vyšlo Brother in Arms začal jsem to hrát a dostal jsem se akorád z první mise :lol: myslim že tady je i hůř zpracované ovládání ale posuďte sami já jsem zásadně pro Medal Of Honor :lol:

Odesláno
Název mluví za vše :?

Hrál jsem Medal of Honor: Heroes pár dnů a dostal jsem se asi jen do 22% na hard pak jsem začal hrát Easy a dostal jsem se jen na 15% :lol: ale pak mě to už omrzelo.Ale hratelnost byla super i dobře zpracovaný a hlavně né moc veliký :?

Potom vyšlo Brother in Arms začal jsem to hrát a dostal jsem se akorád z první mise :lol: myslim že tady je i hůř zpracované ovládání ale posuďte sami já jsem zásadně pro Medal Of Honor :lol:

:arrow: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5921&postdays=0&postorder=asc&start=0

..BIA sem hral jen chvili, ale nak moc me nedostalo..jeste se uvidi...ale to "taktizovani" mi tam prijde porad stejny..takze asi davam prednost "bezduchemu" strileni nacku ala MOH:)

Odesláno
ja zas volim Bia, medal je pro lepsi na online (hodne se totiz psp verze podoba pc verzi codu), Bia ma zas lepsi pribeh a vychytas li ovladani (neni hori, je zkratka jine a je potreba si zvyknout) je to velka zabava, ktera neni stereotypni (coz psp verze medala v singlu je)
přesně,souhlas,na ovládání sem si hned zvyknul a musim říct ře mi dělá mnohem menší problém se trefit do němce než v medalu a vůbec celkově se mi to líbí víc,je to mnohem delší,grafika se mi líbí taky víc,pro mě jasný vítěz :wink:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu