Lukisonn Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 chci si koupit nintendo ds ale nic o nim nevim jestli to chce flashnout jako psp aby sli hry z netu jaky karty sou nejlepci jakej system atd tak mi pomocte! kdyz tak piste na icq 195882509 dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 bože bože....... http://console-forum.net/showthread.php?t=15194 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 já ti DSko nedoporucuju me zadny hry na ds poradne nebavi ma to hroznou grafiku kdyz handhelt jedine psp s cfw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 přesně souhlasím s Driverem ale každého baví něco jiného ale o nintendu je tu topiců jak nasr**o tak hledejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 já ti DSko nedoporucuju me zadny hry na ds poradne nebavi ma to hroznou grafiku kdyz handhelt jedine psp s cfw já naopak DSko doporučuju, je na něj spousta super her (na PSP mne jich tolik nezaujalo) grafika není nejlepší, ale ta stejnak není důležitá ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Bych za neustale presvedcovani, ze jedna konzole je lepsi nez ta druha, daval trestne body, nebo cokoliv takoveho... :roll: Fakt nemozny tohle, zaprve se neptal, co je lepsi, zadruhe ma kazdy jiny nazor. PSP jsem treba ted prodal z NUDY. Kdy uz konecne lidi pochopi, ze PSP VS DS, PS3 VS Xbox 360 a podobna temata nemaji zadny smysl... Pardon za offtopic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Ja mel obe dve a uz nemam ANI JEDNU: DSko je fajn ale asi tak 5 minut nez vas omrzi foukat do mikrofonu a hrat infantilni hry pro 5 lety deti kery vas maj udajne vratit do detskych let ale ve skutecnosti je to tak ze si pripadate jak nakej psychous kerej nedospel a pak je to jeste strasna nuda.....nektery hry se jeste daj ale je jich MOC MALO....a na DSKo uz nevysla posledni 3 mesice zadna hra PSP: psp je lepsi nepripadate si uz jak debil s nim ale je slaby v muzice (kvalita a velikost PSP) a her neni taky nejvic...ale urcite lepsi jak DS.. muj nazor no offense Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 ja nevim.bud lidi sou blby ze zakladaj new topic nebo nevim!!!!!!!se podivej do fora!!!zrovna ja sem asi tak pred tydnem zakladal topic co je lepsi.a jasne ze psp.PSP rullez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts