Arkaz Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Nechci tu zakládat žádnej zbytečnej topik, ale dneska mi přišlo nové PSP Slim a zejtra mám sjednané přeflashování. Chtěl bych o víkendo to PSP proubnout.:psp: Tak by se chtěl zeptat, až přijdu v pondělí do školy, tak bych chtěl udělat dojem s nějakou gamesou, kderá má dobrou grafiku..ocenim jakýkoliv žánr kromě fotbalu :D Díky každýmu, kdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Burnout Dominator, Final Fantasy VII, God of War... Tu se alespoň mi grafika hodně líbila (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 God of War:Chains of Olypmpus, FF7, Pursuit force extreme justice, GTA vice city stories, Ridge Racer 2, Everybodys golf 2, Burnout, Medal of Honor 2, WipeOut Pulse, Colin McRae Rally 2005 Plus...:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 God of war a Tekken DR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.jaros Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Presne jak rika Ersian GOW a F:CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkaz Odesláno Květen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Jo diky hoši už se du vrhnout na stahování..ani sem netušil, že za tak krátkou dobu někdo odpoví :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Jo diky hoši už se du vrhnout na stahování..ani sem netušil, že za tak krátkou dobu někdo odpoví :cheesygrin: Jak rekli vyse, jednoznacne GoW a Tekkena taky doporucuju. Jeste treba Killzone a Def Jam?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 gta vice city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoLeM(LAMA) Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 gta vice city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 nebo killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iron man Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Urcite God Of War, Final Fantasy Cc7,monster Hunter Freedom 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 no grafiku tak extreme dobrou nema ale bavi me hodne GUN jinak nejlepsi gafika bezkonkurencne stale juced 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Gow ma nej grafiku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 treba to GoW,KILLZONE,Tekken: DR, ale musis mit dostatecne velkou kartu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 GoW a celkem se mi líbí Miami vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 mě se hodně líbí flat out ;-), dále je dobrý gta vice city... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Flat Out 2 určite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 PSP jde do záhuby,proto jsem to prodal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 PSP jde do záhuby,proto jsem to prodal :D opravdu přínosný postík... a aby to nebyl mo off tak se připojuju ještě k FlatOut - Head On(nebo jak to je;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 GoW, GTA Vice City, Tekken a Monster Hunter 2 má podle mě hodně dobrou grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Nic proti,ale vybirat hry podle grafiky,erm...hmh,jak chces no...jinak jednoznacne proste vytezi GoW:ChoO ....a jeste zminim Syphon Filtery,podle me ma Dark Mirror celkem dobrou grafiku a Logan's Shadow ma hodne dobrou...u MHF2-na to jak velky tam sou prostredi tak je ta grafika celkem dost detailni a dost dobra(IMHO)...jinak Flat Outy-taky,dost dobra grafika,do ty doby dokud s autem nezastavis xD....pak jeste ne primo dobrou,ale zajimavou grafiku ma fl0w,akorat je to nudna hra...nebo jeste Metal Gear Solid: Portable Ops...a uz nevim o jiny xD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Prince of Persia:Rival Swords ma naj grafiku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Možná zas tak nejde o grafiku, můj kámoš třeba nepobíral, když sem na tom začal pařit GTA ;) To mu vyrazilo dech :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Nic proti,ale vybirat hry podle grafiky,erm... on pise ze chce pouze grafikou uchvatit kolegy...o zadny hratelnosti nemluvi, pouze si chce zamachrovat (:)) jaky maj ty super psp gamesky grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 GOW: Chains of Olympus a GTA: Vice City Stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.