bonoman1 Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Potřebuju radu,zapnu xbox,žádné diody červené vše slyším hra jede i tvuk,ale obraz nechce jet,mam porad černý obraz přitom vše slyším jako že jede,ale přeci kdyby byla porucha jsou red diody.Poradte jestli se uz nekdo s tim setkal díky.:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 nemáš něco s kablem?...jaký používáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 22, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Mas to jedine spatne zapojeny me napada :D btw upresni to cim to mas zapojeny , jakym kablem , na jakou tv atd :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Květen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 lcd panasonic a mam doma dva kabely komponentní a original kompozitní se scartem Neda se tak naslepo nejak treba dostat do zakladniho nastaveni od vyroby treba zmacnutim plno tlacitek nebo tak nejak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 tak lcd panasonic nám nic neřekne... popiš vstupy na tv nebo je vyfot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Květen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 lcd mam zapojenou na komponentni vstup a do xboxu jak tohle dnes nejelo po zapnuti vymenil jsem kabel za originalni s xboxe a do tv jsem dal scart.Nejede ani jeden ani druhy a to jsem zkousel vice kabelu.Mam core verzi takze v xboxu neni hdmi ale klasika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 lcd mam zapojenou na komponentni vstup a do xboxu jak tohle dnes nejelo po zapnuti vymenil jsem kabel za originalni s xboxe a do tv jsem dal scart.Nejede ani jeden ani druhy a to jsem zkousel vice kabelu.Mam core verzi takze v xboxu neni hdmi ale klasika! takže jak zkoušíš jakýkoliv kabel tv/monitor pořád to samý? estli jo tak to bude xboxem... reklamačka nebo servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Květen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 jaky koliv kabel tak to same a jen zvuk a hraje hra hraje uvodni obrazovka,jen nejede obraz na zacatku problikne a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Vážně je to zajímavý ... Zeptám se ti odpoledne ještě u jednoho kluka co pracuje v Konzolovým Shopu ... Dám ti pak vědět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Květen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 díky budeš hodný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 a dřív ti to fungovalo nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Květen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 no jasně vše v pohodě,vždy zapojené a večer vypnu normálně a ráno zapnu a černo jen se zvukem,tak jsem to vzal do prace na dalsich 10 televizoru a taky černo jen zvuk,všechno načítá jak má jen bez obrazu,kabely mám dva a zkoušel jsem oba a pořád bez obrazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Tak už jsem to pořešil s tím borcem , shodli jsme se na tom , že to jedině reklamovat ... Jiná volba asi nebude ... Je mi líto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Květen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 hmm asi jo no.Jeden mi psal že asi grafický čip na desce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Neni to verze pro slepí???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Neni to verze pro slepí???? Ha-ha-ha ... Dost Off-Topič chlapče ... Btw. Sám si to asi fakt neopravíš , to bys musel bejt Pro ... Ale zkusím se poptat dál ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bonoman1
Potřebuju radu,zapnu xbox,žádné diody červené vše slyším hra jede i tvuk,ale obraz nechce jet,mam porad černý obraz přitom vše slyším jako že jede,ale přeci kdyby byla porucha jsou red diody.Poradte jestli se uz nekdo s tim setkal díky.:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts