bonoman1 Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2008 Potřebuju radu,zapnu xbox,žádné diody červené vše slyším hra jede i tvuk,ale obraz nechce jet,mam porad černý obraz přitom vše slyším jako že jede,ale přeci kdyby byla porucha jsou red diody.Poradte jestli se uz nekdo s tim setkal díky.:cry:
0 Zavorka Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2008 nemáš něco s kablem?...jaký používáš?
0 Moderators romeno Odesláno Květen 22, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 22, 2008 Mas to jedine spatne zapojeny me napada :D btw upresni to cim to mas zapojeny , jakym kablem , na jakou tv atd :D
0 bonoman1 Odesláno Květen 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 22, 2008 lcd panasonic a mam doma dva kabely komponentní a original kompozitní se scartem Neda se tak naslepo nejak treba dostat do zakladniho nastaveni od vyroby treba zmacnutim plno tlacitek nebo tak nejak?
0 Kastan Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2008 tak lcd panasonic nám nic neřekne... popiš vstupy na tv nebo je vyfot
0 bonoman1 Odesláno Květen 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 22, 2008 lcd mam zapojenou na komponentni vstup a do xboxu jak tohle dnes nejelo po zapnuti vymenil jsem kabel za originalni s xboxe a do tv jsem dal scart.Nejede ani jeden ani druhy a to jsem zkousel vice kabelu.Mam core verzi takze v xboxu neni hdmi ale klasika!
0 Zavorka Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2008 lcd mam zapojenou na komponentni vstup a do xboxu jak tohle dnes nejelo po zapnuti vymenil jsem kabel za originalni s xboxe a do tv jsem dal scart.Nejede ani jeden ani druhy a to jsem zkousel vice kabelu.Mam core verzi takze v xboxu neni hdmi ale klasika! takže jak zkoušíš jakýkoliv kabel tv/monitor pořád to samý? estli jo tak to bude xboxem... reklamačka nebo servis
0 bonoman1 Odesláno Květen 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 22, 2008 jaky koliv kabel tak to same a jen zvuk a hraje hra hraje uvodni obrazovka,jen nejede obraz na zacatku problikne a nic.
0 liveoliverr Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2008 Vážně je to zajímavý ... Zeptám se ti odpoledne ještě u jednoho kluka co pracuje v Konzolovým Shopu ... Dám ti pak vědět ...
0 bonoman1 Odesláno Květen 23, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2008 no jasně vše v pohodě,vždy zapojené a večer vypnu normálně a ráno zapnu a černo jen se zvukem,tak jsem to vzal do prace na dalsich 10 televizoru a taky černo jen zvuk,všechno načítá jak má jen bez obrazu,kabely mám dva a zkoušel jsem oba a pořád bez obrazu.
0 liveoliverr Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2008 Tak už jsem to pořešil s tím borcem , shodli jsme se na tom , že to jedině reklamovat ... Jiná volba asi nebude ... Je mi líto ...
0 bonoman1 Odesláno Květen 23, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2008 hmm asi jo no.Jeden mi psal že asi grafický čip na desce.
0 liveoliverr Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2008 Neni to verze pro slepí???? Ha-ha-ha ... Dost Off-Topič chlapče ... Btw. Sám si to asi fakt neopravíš , to bys musel bejt Pro ... Ale zkusím se poptat dál ...
Otázka
bonoman1
Potřebuju radu,zapnu xbox,žádné diody červené vše slyším hra jede i tvuk,ale obraz nechce jet,mam porad černý obraz přitom vše slyším jako že jede,ale přeci kdyby byla porucha jsou red diody.Poradte jestli se uz nekdo s tim setkal díky.:cry:
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts