filipsemo Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 zdarec, včera jsem si chtěl zahrat harryho petku, ale kdyz jsem si to dal do psp, neslo to. Vube nechapu jak je to mozny. Driv mi to normalne slo, pak sem si do psp dal jeden plugin a pak uz mi to proste neslo. Firmware mam 3.90 m33- nevite nekdo co s tim a kdyz ne, muzete to nekdo zkusit zahrat?!?!?!?!?!?!?!!?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Tak zkus ten plugin bud vypnout v recovery menu a nebo ho smaz z karty , a nastav si pokud nemas umd mod na sony9660 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Květen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Vsechno to sem udelal...vubec nevim co s tim je- nemol by to nekdo zkusit, teda ten kdo ma taky firmware 3.90 m33, a napsat mi jesžtli mu to ide??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Zkus dat v recovery , v advanced , format flash1 and reset setings , nekdy to pomuze , kdyz je poskozeno nastaveni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Květen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 tak to jsem taky zkusil a bez uspechu- zkusim prejit na fw 3.93 m33 a mozna to pak pujde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 jj, taky mi to dělá, ale mě to dělá u UMD HP FŘ...ale tam mi to nevadí, protože mám ISO hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Květen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 a myslite ze bych to spustil s popsloaderem?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.