Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaky sluchatka(pecky) ?!

Guest Anonymous

Otázka

Guest Anonymous

chci naky dobry sluchatka tak do 500kc trochu sem hledal a nasel sem:

Sennheiser MX 350

Sennheiser MX 50 Street

Sennheiser MX 450

Beyerdynamic DTX 10

..jaky sou vhodny pro PSP ?!

..mate nekdo naky z tehlech ?! nebo jiny v tyhle cenovy kategorii ?!

fakt me pls naky doporucte moc tomu nerozumim a potrebuju naky k vanocum :lol:

..chci aby hrali nahlas a hlavne aby z nich nebolely usi !!

dik predem za vsechny rady !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Sennheiser MX 350

Sennheiser MX 50 Street

Sennheiser MX 450

Beyerdynamic DTX 10

Tak pecky by mne zajímali samotného .)

ps: zajímavý nick na toto fórum...:)

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

BadBoy:musi bejt... :lol:

Atry:njn vo tech sem dost premejslel sem si je chtel koupit ale prece jen stojej 650(levnejc sem je nikde nevidel-v CR) a pro me je precijen tech cca 400 prijatelnejsi a myslim ze mi to snad bude stacit ale teda budu vo tom este premejslet .. dix za tip :wink:

Odkaz ke komentáři

• 0
CREATIVE EP 630...cena od 550 do 750...

Aspoň mám ulehčenou volbu (tzn. díky :)). Teď jen přijít na to, kde získat peníze (brig to nebude, protože to šlo do psp :))...

To antipsp: lidé si na fórech chválili ty mx450 případně 550 (nebo 500?). Alespoň těch pár (opravdu jich bylo jen pár) přízpěvků co jsem četl.

Odkaz ke komentáři

• 0

Sennheiser MX 350

Sennheiser MX 50 Street

Sennheiser MX 450

Beyerdynamic DTX 10

já jsem byl docela spokojenej s KOSS Spark Plug peckama..jejich nevýhoda je ale v tom, že člověk s nima vypadá jako by měl v uších půllitry od piva ale co se týče zvuku a bass tak jsem si nemohl stěžovat..zvlášt když ty molitanky pořádně namačkáš, narveješ si je až do mozku a necháš je v klidu roztáhnout tak to potom neslyšíš kromě toho co vychází ze sluchátek vůbec nic..a když k tomu dáš ještě hlasitost naplno tak ti z nosu začnou tryskat šušně spolu s očním pomočováním, drolením zubů nárazově drtivým třením o sebe, několikanásobným explozím ušních bubínků až k smrtelému vykrvácení z prdele..

Odkaz ke komentáři

• 0

Sennheiser MX 350

Sennheiser MX 50 Street

Sennheiser MX 450

Beyerdynamic DTX 10

já jsem byl docela spokojenej s KOSS Spark Plug peckama..jejich nevýhoda je ale v tom, že člověk s nima vypadá jako by měl v uších půllitry od piva ale co se týče zvuku a bass tak jsem si nemohl stěžovat..zvlášt když ty molitanky pořádně namačkáš, narveješ si je až do mozku a necháš je v klidu roztáhnout tak to potom neslyšíš kromě toho co vychází ze sluchátek vůbec nic..a když k tomu dáš ještě hlasitost naplno tak ti z nosu začnou tryskat šušně spolu s očním pomočováním, drolením zubů nárazově drtivým třením o sebe, několikanásobným explozím ušních bubínků až k smrtelému vykrvácení z prdele..

ja se z tebe už poseru! :D :D takhle dlouho jsem se na foru nepobavil "krvácení z prele" "zaražení do možku" :lol: :D :mrgreen:

Odkaz ke komentáři

• 0

A co třeba KOSS Spartk Plug.. jsou fakt peckový.. mají výborný basy a okolní svět přez ně fakt vůbec neuslyšíš.. ;-)

Tady je info:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34650

Já bych Ti je mohl dát třeba za 700.. ;-) Jsou prakticky úplně nové..

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Administrators

Sennheiser MX 350

Sennheiser MX 50 Street

Sennheiser MX 450

Beyerdynamic DTX 10

ja se z tebe už poseru! :D :D takhle dlouho jsem se na foru nepobavil "krvácení z prele" "zaražení do možku" :lol: :D :mrgreen:

Trosku prehnal, ale je pravda ze ty bassy umi poradne roztrepat mozecek :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

tak asi pudu do tech ep 630 no ste me prekecali preci jen na ty plugy sem taji cet naky negativa a ep 630 :arrow: skoro sama chvala..asi sou fakt uzasny :D ! nejspis teda du do nich akorat se chci zeptat estli nevypadavaj nahodou s usi a estli ste je nekde nevideli levnejc nez hier:http://shop.mhcomp.cz

dix.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Administrators
tak asi pudu do tech ep 630 no ste me prekecali preci jen na ty plugy sem taji cet naky negativa a ep 630 :arrow: skoro sama chvala..asi sou fakt uzasny :D ! nejspis teda du do nich akorat se chci zeptat estli nevypadavaj nahodou s usi a estli ste je nekde nevideli levnejc nez hier:http://shop.mhcomp.cz

dix.

Ty Kossy maji jedine minus, ktere je pro vetsinu velkym plus :D A to basy :D

Odkaz ke komentáři

• 0

dix.

..plugy sem mel dlouho a spokojenost...ted mam EP 630 a este vetsi...

..ty creativy maj to uchyceni do usi reseno lip-hygiena, pohodli a i to lip drzi v mensich usich(jako mam ja...koss sem mel taky-nejmensi nastavec a vyhovovaly, ikdyz sem to tam "slozite rval obema rukama...u EP630 mam prostredni ale zaroven bych moh pouzivat i ten nejmensi a nejvetsi...drzej mi vsechny)

...je to lae jen muj subjektivni nazor...nejlepsi je vyzkouset to a nakejch kamosu :) (ale to je docela nahoda, aby je meli...musis si hledat lepsi kamrady :) )

...jinak ja je koupil za cca tech 700(myslim, ze v CZECHCOMPUTERU..nekde v hajich)...za tech 550 to nekdo bral z ebaye nebo nekde z netu...to nevim..

Odkaz ke komentáři

• 0

Mě z Vás trefí :). Teď nevím, které si koupit. Jestli EP630 nebo Spark Plugy to je děs :). Které z nich mají prosím Vás lepší zvuk? A které lépe "odhluční" při poslechu hudby, filmů, (her), od okolí lépe?

To Rixcz: Jak jsi to myslel tou největší nevýhodou u těch Kosů s těmi basy?

Thx..

Odkaz ke komentáři

• 0

Zrejme tak, ze plugy jaksi vytvori basy i tam kde by teoreticky byt nemely :) Takze asi nejsou moc vhodne na Mozarta, ale jestli chces poslouchat moderni veci (tekno, rock, trance atd), zazit "dunici" exploze v PSP hrach a vubec subwoofer je tvuj nejlepsi kamarad pak je to volba pro tebe

Odkaz ke komentáři

• 0

Mam KOSS SparkPlug, mozem ich rozhodne len odporucit... a ako velke PLUS je u nich dozivotna zaruka, na to nezabudajte... co budete robit, ked sa vam tie Creativy ci Logitechy ci Sennheisery pokazia? ;) Ja budem teraz do konca zivota v pripade poruchy kupovat nove SparkPlugy (pripadne novsi model) za 200Sk ;) :mrgreen:

Odkaz ke komentáři

• 0

Zrejme tak, ze plugy jaksi vytvori basy i tam kde by teoreticky byt nemely :) Takze asi nejsou moc vhodne na Mozarta, ale jestli chces poslouchat moderni veci (tekno, rock, trance atd), zazit "dunici" exploze v PSP hrach a vubec subwoofer je tvuj nejlepsi kamarad pak je to volba pro tebe

Hehe "dunící" exploze :)). Jinak poslouchám SKA (a sem tam Divokej Bill).

Asi se nechám přemluvitn a ty Kossy. Snad to bude dobré i ve filmech (hlavně v anime :)).

Díky za všechny Vaše rady .)

Odkaz ke komentáři

• 0
Mam KOSS SparkPlug, mozem ich rozhodne len odporucit... a ako velke PLUS je u nich dozivotna zaruka, na to nezabudajte... co budete robit, ked sa vam tie Creativy ci Logitechy ci Sennheisery pokazia? ;) Ja budem teraz do konca zivota v pripade poruchy kupovat nove SparkPlugy (pripadne novsi model) za 200Sk ;) :mrgreen:

Presne, one for whole life :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Presne, one for whole life :)

...no de o to, jestli se to vubec "vyplati" u sluchatek, ktery stojej 600 mit dozivotni zaruku, kdy ti za 200 daj vzdy nove...

...ja sem si plugy uz taky za ty 200 menil a vse bylo v pohode...skutecne s tim nejsou problemy

...ale z myho pohledu - skutecne chces "do smrti" poslouchat na plugech a nezkusit nic jinyho...

...dozivotni zaruku chapu u "spickovejch a prof." sluchadlech, ktery stojej par tacu...

...az za 10 let nahodou zkusis jiny sluchadla, tak budes treba zklamanej, ze hrajou o moc lip :) a ty sis kazil usi plugama :)

...ja sem z plugu presel a EP 630 a je to pro me velkej krok dopredu...

...a pokud se mi za 2 roky znicej, tak mi nebude lito dat znova 600 stovek(misto vasich 200), ptz pro me sou o dost lepsi nez plugy...

...a nebo se mozna dozvim o nakej dasich sluchatkah a budu chtit vyzkouset neco jinyho.. 8)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu