Guest Anonymous Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 chci naky dobry sluchatka tak do 500kc trochu sem hledal a nasel sem: Sennheiser MX 350 Sennheiser MX 50 Street Sennheiser MX 450 Beyerdynamic DTX 10 ..jaky sou vhodny pro PSP ?! ..mate nekdo naky z tehlech ?! nebo jiny v tyhle cenovy kategorii ?! fakt me pls naky doporucte moc tomu nerozumim a potrebuju naky k vanocum :lol: ..chci aby hrali nahlas a hlavne aby z nich nebolely usi !! dik predem za vsechny rady !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 chci naky dobry sluchatka tak do 500kc trochu sem hledal a nasel sem:Sennheiser MX 350 Sennheiser MX 50 Street Sennheiser MX 450 Beyerdynamic DTX 10 ..jaky sou vhodny pro PSP ?! ..mate nekdo naky z tehlech ?! nebo jiny v tyhle cenovy kategorii ?! fakt me pls naky doporucte moc tomu nerozumim a potrebuju naky k vanocum :lol: ..chci aby hrali nahlas a hlavne aby z nich nebolely usi !! dik predem za vsechny rady !! Tak pecky by mne zajímali samotného .) ps: zajímavý nick na toto fórum...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 CREATIVE EP 630...cena od 550 do 750... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 měl jsem logitechy -moc dobré,ale moje je zničila a zaručák jsem nenašel,koss nejsou špatně,ale člověk vypadá jak pitomec,souhlásím s Atry - Creative EP630 -dobrá volba -moc dobrá volba!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 BadBoy:musi bejt... :lol: Atry:njn vo tech sem dost premejslel sem si je chtel koupit ale prece jen stojej 650(levnejc sem je nikde nevidel-v CR) a pro me je precijen tech cca 400 prijatelnejsi a myslim ze mi to snad bude stacit ale teda budu vo tom este premejslet .. dix za tip :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 CREATIVE EP 630...cena od 550 do 750... Aspoň mám ulehčenou volbu (tzn. díky :)). Teď jen přijít na to, kde získat peníze (brig to nebude, protože to šlo do psp :))... To antipsp: lidé si na fórech chválili ty mx450 případně 550 (nebo 500?). Alespoň těch pár (opravdu jich bylo jen pár) přízpěvků co jsem četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 chci naky dobry sluchatka tak do 500kc trochu sem hledal a nasel sem:Sennheiser MX 350 Sennheiser MX 50 Street Sennheiser MX 450 Beyerdynamic DTX 10 ..jaky sou vhodny pro PSP ?! ..mate nekdo naky z tehlech ?! nebo jiny v tyhle cenovy kategorii ?! fakt me pls naky doporucte moc tomu nerozumim a potrebuju naky k vanocum :lol: ..chci aby hrali nahlas a hlavne aby z nich nebolely usi !! dik predem za vsechny rady !! já jsem byl docela spokojenej s KOSS Spark Plug peckama..jejich nevýhoda je ale v tom, že člověk s nima vypadá jako by měl v uších půllitry od piva ale co se týče zvuku a bass tak jsem si nemohl stěžovat..zvlášt když ty molitanky pořádně namačkáš, narveješ si je až do mozku a necháš je v klidu roztáhnout tak to potom neslyšíš kromě toho co vychází ze sluchátek vůbec nic..a když k tomu dáš ještě hlasitost naplno tak ti z nosu začnou tryskat šušně spolu s očním pomočováním, drolením zubů nárazově drtivým třením o sebe, několikanásobným explozím ušních bubínků až k smrtelému vykrvácení z prdele.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 chci naky dobry sluchatka tak do 500kc trochu sem hledal a nasel sem:Sennheiser MX 350 Sennheiser MX 50 Street Sennheiser MX 450 Beyerdynamic DTX 10 ..jaky sou vhodny pro PSP ?! ..mate nekdo naky z tehlech ?! nebo jiny v tyhle cenovy kategorii ?! fakt me pls naky doporucte moc tomu nerozumim a potrebuju naky k vanocum :lol: ..chci aby hrali nahlas a hlavne aby z nich nebolely usi !! dik predem za vsechny rady !! já jsem byl docela spokojenej s KOSS Spark Plug peckama..jejich nevýhoda je ale v tom, že člověk s nima vypadá jako by měl v uších půllitry od piva ale co se týče zvuku a bass tak jsem si nemohl stěžovat..zvlášt když ty molitanky pořádně namačkáš, narveješ si je až do mozku a necháš je v klidu roztáhnout tak to potom neslyšíš kromě toho co vychází ze sluchátek vůbec nic..a když k tomu dáš ještě hlasitost naplno tak ti z nosu začnou tryskat šušně spolu s očním pomočováním, drolením zubů nárazově drtivým třením o sebe, několikanásobným explozím ušních bubínků až k smrtelému vykrvácení z prdele.. ja se z tebe už poseru! :D :D takhle dlouho jsem se na foru nepobavil "krvácení z prele" "zaražení do možku" :lol: :D :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 mne bohate staci logitech stealth-vypadaji pekne,drzi v usich perfektne a hraji taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 A co třeba KOSS Spartk Plug.. jsou fakt peckový.. mají výborný basy a okolní svět přez ně fakt vůbec neuslyšíš.. ;-) Tady je info: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34650 Já bych Ti je mohl dát třeba za 700.. ;-) Jsou prakticky úplně nové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KrocanX Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 ja bych ti doporucil sluchatka z iPoda, ale sou trochu drazsi, ale kvlaita je vyborna, to se musi nechat....jinak Sennheiser je solidni firma, takze bez obav.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 Beerdynmaic DXT 10 to jsou podle mě supr sluchadla, mám je a sem spokojenej :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 13, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 chci naky dobry sluchatka tak do 500kc trochu sem hledal a nasel sem:Sennheiser MX 350 Sennheiser MX 50 Street Sennheiser MX 450 Beyerdynamic DTX 10 ..jaky sou vhodny pro PSP ?! ..mate nekdo naky z tehlech ?! nebo jiny v tyhle cenovy kategorii ?! fakt me pls naky doporucte moc tomu nerozumim a potrebuju naky k vanocum :lol: ..chci aby hrali nahlas a hlavne aby z nich nebolely usi !! dik predem za vsechny rady !! já jsem byl docela spokojenej s KOSS Spark Plug peckama..jejich nevýhoda je ale v tom, že člověk s nima vypadá jako by měl v uších půllitry od piva ale co se týče zvuku a bass tak jsem si nemohl stěžovat..zvlášt když ty molitanky pořádně namačkáš, narveješ si je až do mozku a necháš je v klidu roztáhnout tak to potom neslyšíš kromě toho co vychází ze sluchátek vůbec nic..a když k tomu dáš ještě hlasitost naplno tak ti z nosu začnou tryskat šušně spolu s očním pomočováním, drolením zubů nárazově drtivým třením o sebe, několikanásobným explozím ušních bubínků až k smrtelému vykrvácení z prdele.. ja se z tebe už poseru! :D :D takhle dlouho jsem se na foru nepobavil "krvácení z prele" "zaražení do možku" :lol: :D :mrgreen: Trosku prehnal, ale je pravda ze ty bassy umi poradne roztrepat mozecek :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 mne bohate staci logitech stealth-vypadaji pekne,drzi v usich perfektne a hraji taky super jj mam je taky a jsou good .. levny a hraji dobre doporucoval bych ale zalezi na tom jak ses na tom s hudebnim sluchem, takovy ti znalci muzou rict ze je to nic moc .. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 tak asi pudu do tech ep 630 no ste me prekecali preci jen na ty plugy sem taji cet naky negativa a ep 630 :arrow: skoro sama chvala..asi sou fakt uzasny :D ! nejspis teda du do nich akorat se chci zeptat estli nevypadavaj nahodou s usi a estli ste je nekde nevideli levnejc nez hier:http://shop.mhcomp.cz dix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 13, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 tak asi pudu do tech ep 630 no ste me prekecali preci jen na ty plugy sem taji cet naky negativa a ep 630 :arrow: skoro sama chvala..asi sou fakt uzasny :D ! nejspis teda du do nich akorat se chci zeptat estli nevypadavaj nahodou s usi a estli ste je nekde nevideli levnejc nez hier:http://shop.mhcomp.czdix. Ty Kossy maji jedine minus, ktere je pro vetsinu velkym plus :D A to basy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 tak asi pudu do tech ep 630 no ste me prekecali preci jen na ty plugy sem taji cet naky negativa a ep 630 :arrow: skoro sama chvala..asi sou fakt uzasny :D ! nejspis teda du do nich akorat se chci zeptat estli nevypadavaj nahodou s usi a estli ste je nekde nevideli levnejc nez hier:http://shop.mhcomp.czdix. ..plugy sem mel dlouho a spokojenost...ted mam EP 630 a este vetsi... ..ty creativy maj to uchyceni do usi reseno lip-hygiena, pohodli a i to lip drzi v mensich usich(jako mam ja...koss sem mel taky-nejmensi nastavec a vyhovovaly, ikdyz sem to tam "slozite rval obema rukama...u EP630 mam prostredni ale zaroven bych moh pouzivat i ten nejmensi a nejvetsi...drzej mi vsechny) ...je to lae jen muj subjektivni nazor...nejlepsi je vyzkouset to a nakejch kamosu :) (ale to je docela nahoda, aby je meli...musis si hledat lepsi kamrady :) ) ...jinak ja je koupil za cca tech 700(myslim, ze v CZECHCOMPUTERU..nekde v hajich)...za tech 550 to nekdo bral z ebaye nebo nekde z netu...to nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 Mě z Vás trefí :). Teď nevím, které si koupit. Jestli EP630 nebo Spark Plugy to je děs :). Které z nich mají prosím Vás lepší zvuk? A které lépe "odhluční" při poslechu hudby, filmů, (her), od okolí lépe? To Rixcz: Jak jsi to myslel tou největší nevýhodou u těch Kosů s těmi basy? Thx.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smarter Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 To Rixcz: Jak jsi to myslel tou největší nevýhodou u těch Kosů s těmi basy? Zrejme tak, ze plugy jaksi vytvori basy i tam kde by teoreticky byt nemely :) Takze asi nejsou moc vhodne na Mozarta, ale jestli chces poslouchat moderni veci (tekno, rock, trance atd), zazit "dunici" exploze v PSP hrach a vubec subwoofer je tvuj nejlepsi kamarad pak je to volba pro tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezyn Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 koss porta pro - nic jinýho bych nebral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 Mam KOSS SparkPlug, mozem ich rozhodne len odporucit... a ako velke PLUS je u nich dozivotna zaruka, na to nezabudajte... co budete robit, ked sa vam tie Creativy ci Logitechy ci Sennheisery pokazia? ;) Ja budem teraz do konca zivota v pripade poruchy kupovat nove SparkPlugy (pripadne novsi model) za 200Sk ;) :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gladiator Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 Ja doporucuju Logitech playgear stealth sou levny a kvalitni na tu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 To Rixcz: Jak jsi to myslel tou největší nevýhodou u těch Kosů s těmi basy? Zrejme tak, ze plugy jaksi vytvori basy i tam kde by teoreticky byt nemely :) Takze asi nejsou moc vhodne na Mozarta, ale jestli chces poslouchat moderni veci (tekno, rock, trance atd), zazit "dunici" exploze v PSP hrach a vubec subwoofer je tvuj nejlepsi kamarad pak je to volba pro tebe Hehe "dunící" exploze :)). Jinak poslouchám SKA (a sem tam Divokej Bill). Asi se nechám přemluvitn a ty Kossy. Snad to bude dobré i ve filmech (hlavně v anime :)). Díky za všechny Vaše rady .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 Já mám Philips k discmanu a jsou dobrý...hlavně kvalitní zvuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smarter Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 Mam KOSS SparkPlug, mozem ich rozhodne len odporucit... a ako velke PLUS je u nich dozivotna zaruka, na to nezabudajte... co budete robit, ked sa vam tie Creativy ci Logitechy ci Sennheisery pokazia? ;) Ja budem teraz do konca zivota v pripade poruchy kupovat nove SparkPlugy (pripadne novsi model) za 200Sk ;) :mrgreen: Presne, one for whole life :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 Mam KOSS SparkPlug, mozem ich rozhodne len odporucit... a ako velke PLUS je u nich dozivotna zaruka, na to nezabudajte... co budete robit, ked sa vam tie Creativy ci Logitechy ci Sennheisery pokazia? ;) Ja budem teraz do konca zivota v pripade poruchy kupovat nove SparkPlugy (pripadne novsi model) za 200Sk ;) :mrgreen: Presne, one for whole life :) ...no de o to, jestli se to vubec "vyplati" u sluchatek, ktery stojej 600 mit dozivotni zaruku, kdy ti za 200 daj vzdy nove... ...ja sem si plugy uz taky za ty 200 menil a vse bylo v pohode...skutecne s tim nejsou problemy ...ale z myho pohledu - skutecne chces "do smrti" poslouchat na plugech a nezkusit nic jinyho... ...dozivotni zaruku chapu u "spickovejch a prof." sluchadlech, ktery stojej par tacu... ...az za 10 let nahodou zkusis jiny sluchadla, tak budes treba zklamanej, ze hrajou o moc lip :) a ty sis kazil usi plugama :) ...ja sem z plugu presel a EP 630 a je to pro me velkej krok dopredu... ...a pokud se mi za 2 roky znicej, tak mi nebude lito dat znova 600 stovek(misto vasich 200), ptz pro me sou o dost lepsi nez plugy... ...a nebo se mozna dozvim o nakej dasich sluchatkah a budu chtit vyzkouset neco jinyho.. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Anonymous
chci naky dobry sluchatka tak do 500kc trochu sem hledal a nasel sem:
Sennheiser MX 350
Sennheiser MX 50 Street
Sennheiser MX 450
Beyerdynamic DTX 10
..jaky sou vhodny pro PSP ?!
..mate nekdo naky z tehlech ?! nebo jiny v tyhle cenovy kategorii ?!
fakt me pls naky doporucte moc tomu nerozumim a potrebuju naky k vanocum :lol:
..chci aby hrali nahlas a hlavne aby z nich nebolely usi !!
dik predem za vsechny rady !!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts