Han3 Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Ahoj, doma máme vlastní internet, ale mam tady u kompu špatnej signál a bydlíme naproti obecnímu úřadu. Obecní úřad má samozřejmě internet ale taky ňákej dobrej router...mám asi 90% signálu. Heslo jsem rozluštil (par kombinaci s nazvem nasi obce :lol:) ale je to ještě chráněný MAC adresou :-( Myslíte že kdybych se jich zeptal tak by mi ho povolili abych se na ně mohl připojovat (ze bych si u nich povolil MAC adresu kompu, PS3 a PSP)? Proč má vůbec obecní úřad tak dobrej router? :) (jen tak? :blink:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 ghah,stejne takovej router ma zakazany jiny stranky jako google atd.,na takovejch routerech vetsinou jedou jenom stranky toho uradu a pak by si to musel obejit...ale zkusit to muzes je nejak prekecat...ale jak muzes mit doma spatnej signal?:lol: si treba odstin signal z tvyho routeru smerem na wifiny od PSP a PS3 a PC-normalka to udelas s windsurferem: http://www.czfree.net/wiki/Windsurfer A ses si jistej s tou MAC adresou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 LOL myslim ze kazdy normlani pracovnik ti reknbe ze ti to nedovoleji..treba prave kvuli sniffingu informaci a podobne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 router mame v prvnim patre...nahore v kompu a ps3 mam signal maximalne 35% (to je vzacnost) tak s obecnakem to odpada... takze mi radis vytvorit takovou "parabolu" a dat ji na AP antenku jo :) a namirit na misto kde asi bude skrz zed PC/PS3 jo? tak vyzkousim, o kolik se asi zlepsi signal? neexistuje jeste nejaky jiny reseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 o_O tak tohle uz je moc :lol: jeste sem napis ze das pts za to kdo ti napise zadost starostovi :lol: lol se zeptej rodicu jestli si nejses jistej jestli tam mas jit ale jaksi nechapu proc bysme tady meli resit proc maji na vidlakove dobrej wifi router:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Museli by ti tu MAC Adresu povolit , ale s tím nepočítej ... Ale jestli chceš hrát na PSP , tak bež někam , kde je veřejnej , bývá to u "hlavních" budov ... Tam si můžeš hrát , kolik chceš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 o_O tak tohle uz je moc :lol: jeste sem napis ze das pts za to kdo ti napise zadost starostovi :lol: lol se zeptej rodicu jestli si nejses jistej jestli tam mas jit ale jaksi nechapu proc bysme tady meli resit proc maji na vidlakove dobrej wifi router:lol: ptam se protoze je mi divny proc maji tak vykonny router (u babky to samy, signal pres pul vidlakova)), k cemu jim to je (zadne verejne vyuziti), pokud neznas odpoved tak alespon nekritizuj, jen kvuli zajimavosti jsem se zeptal :blink: k nicemu vas nenutim, zadost za pts? ale ja moc pts nemam a o nic takoveho neprosim rodice o internetu v obecnaku snad ani nevi, ptat se jich nebudu, jeste by mi to zatrhli. napsal jsem taky tohle: "tak s obecnakem to odpada..." moc ti dekuji za tvuj uzitecny post :dozey: Lance: jak myslis hlavnich budov? nechapu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warp Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Bych spis hledal problem u tveho AP. Nevysilas na zarusenem kanale? Kup si antenu z vetsim ziskem atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 router mame od O2 za jednu kč. takze se tohle dalo ocekavat... vyzkousim tu "parabolu" :D diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.