Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Internet v obecnim urade

Han3

Recommended Posts

Ahoj,

doma máme vlastní internet, ale mam tady u kompu špatnej signál a bydlíme naproti obecnímu úřadu. Obecní úřad má samozřejmě internet ale taky ňákej dobrej router...mám asi 90% signálu. Heslo jsem rozluštil (par kombinaci s nazvem nasi obce :lol:) ale je to ještě chráněný MAC adresou :-(

Myslíte že kdybych se jich zeptal tak by mi ho povolili abych se na ně mohl připojovat (ze bych si u nich povolil MAC adresu kompu, PS3 a PSP)? Proč má vůbec obecní úřad tak dobrej router? :) (jen tak? :blink:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ghah,stejne takovej router ma zakazany jiny stranky jako google atd.,na takovejch routerech vetsinou jedou jenom stranky toho uradu a pak by si to musel obejit...ale zkusit to muzes je nejak prekecat...ale jak muzes mit doma spatnej signal?:lol: si treba odstin signal z tvyho routeru smerem na wifiny od PSP a PS3 a PC-normalka to udelas s windsurferem: http://www.czfree.net/wiki/Windsurfer A ses si jistej s tou MAC adresou?

Odkaz ke komentáři

router mame v prvnim patre...nahore v kompu a ps3 mam signal maximalne 35% (to je vzacnost)

tak s obecnakem to odpada...

takze mi radis vytvorit takovou "parabolu" a dat ji na AP antenku jo :) a namirit na misto kde asi bude skrz zed PC/PS3 jo? tak vyzkousim, o kolik se asi zlepsi signal?

neexistuje jeste nejaky jiny reseni?

Odkaz ke komentáři

o_O tak tohle uz je moc :lol: jeste sem napis ze das pts za to kdo ti napise zadost starostovi :lol: lol se zeptej rodicu jestli si nejses jistej jestli tam mas jit ale jaksi nechapu proc bysme tady meli resit proc maji na vidlakove dobrej wifi router:lol:

Odkaz ke komentáři

o_O tak tohle uz je moc :lol: jeste sem napis ze das pts za to kdo ti napise zadost starostovi :lol: lol se zeptej rodicu jestli si nejses jistej jestli tam mas jit ale jaksi nechapu proc bysme tady meli resit proc maji na vidlakove dobrej wifi router:lol:

ptam se protoze je mi divny proc maji tak vykonny router (u babky to samy, signal pres pul vidlakova)), k cemu jim to je (zadne verejne vyuziti), pokud neznas odpoved tak alespon nekritizuj, jen kvuli zajimavosti jsem se zeptal :blink:

k nicemu vas nenutim, zadost za pts? ale ja moc pts nemam a o nic takoveho neprosim

rodice o internetu v obecnaku snad ani nevi, ptat se jich nebudu, jeste by mi to zatrhli. napsal jsem taky tohle: "tak s obecnakem to odpada..."

moc ti dekuji za tvuj uzitecny post :dozey:

Lance: jak myslis hlavnich budov? nechapu :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu