Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prachy za výkon PSP ???

Otázka

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Blbost, blbost a podle mě ještě jednou blbost, bůh ví co kámoč řikal :roll: bába na trhu řikala že,bába na trhu řikala že,bába na trhu řikala že,bába na trhu řikala že že prej PSP se dá využít an výzkum :roll: počítače se využívají taky ale jakou mají taktovací frekvenci?Čim bych pomoh nějaký korporaci i kdyby se dalo dohromady 1000 PSP tak všichni by svým částečným výkonem z 222MHz (nějakej výkon potřebuje PSP pro svůj chod) to by mě zajímalo na co by jim to jako bylo :roll:

• 0
Odesláno

SETI@Home jsou všechny postavený že jsou dobrovolný a ZADARMO. Kdyby se za to platilo tak by si ty firmy nakoupily rychlejší a určitě levnější výpočetní sílu než PSP. Dneska se platí za to že ti pošlou hru, ty jí vyzkoušíš, napíšeš jak dlouho si u ní vydržel a jaká byla a za to si jí můžeš nechat nebo jí prodat.

• 0
  • Administrators
Odesláno
Blbost, blbost a podle mě ještě jednou blbost, bůh ví co kámoč řikal :roll: bába na trhu řikala že,bába na trhu řikala že,bába na trhu řikala že,bába na trhu řikala že že prej PSP se dá využít an výzkum :roll: počítače se využívají taky ale jakou mají taktovací frekvenci?Čim bych pomoh nějaký korporaci i kdyby se dalo dohromady 1000 PSP tak všichni by svým částečným výkonem z 222MHz (nějakej výkon potřebuje PSP pro svůj chod) to by mě zajímalo na co by jim to jako bylo :roll:

Presne tak vykon PSP proti PC je uplne smesny a i kdyby chteli platit kolik by jste si mysleli ze dostanete? Tak 0,01$ za den.... :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu