Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Oprava PS3 po zaruce ?

sokolator

Otázka

Zdravim, chtel jsem se zeptat jak to je s opravou PS3, kdyz uz ji vyprsela zaruka? Myslim, ze by konzoli meli vzit na opravu v jakykoli autorizovany prodejne Sony, to by mi prislo logicky. Je mi jasny, ze oprava nebude zadarmo, spis by me zajimalo, kolem jakych cen se muze pohybovat. Kdyby mi treba odesla BR mechanika nebo napajeni atd. Nahodou nema stim nekdo uz nejaky zkusenosti ? Pisu zde proto, ze uvazuju o koupi jiz pouzite konzole (treba z aukra) a zajimalo by me, jaky bych mel moznosti, kdyby odesla jiz po zaruce do kremikovyho nebe :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravim, chtel jsem se zeptat jak to je s opravou PS3, kdyz uz ji vyprsela zaruka? Myslim, ze by konzoli meli vzit na opravu v jakykoli autorizovany prodejne Sony, to by mi prislo logicky. Je mi jasny, ze oprava nebude zadarmo, spis by me zajimalo, kolem jakych cen se muze pohybovat. Kdyby mi treba odesla BR mechanika nebo napajeni atd. Nahodou nema stim nekdo uz nejaky zkusenosti ? Pisu zde proto, ze uvazuju o koupi jiz pouzite konzole (treba z aukra) a zajimalo by me, jaky bych mel moznosti, kdyby odesla jiz po zaruce do kremikovyho nebe :)

Zavolej si do autorizovaneho servisu SONY tel. 220311190 a tam ti reknou ze ji odesilaji na SLOVENSKO protoze tady u nas to nikdo neopravuje. Neni to vubec levna zalezitost !

marek_2080: Behem pul roku to uz jiste nejak vyresil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu