Revil Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 nazdar lidi zkouseli uz jste nekdo ( linux yellow dog 6.0? )? jestli jo tak pisnete vase nazory kdyztak si ho stahnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 ja to nezkousel, ale podle ohlasu je stale lepsi UBUNTU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Revil Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 mohl by jsi mi pls vypsat nejake klady a zapory ( a dat treba odkaz ke stazeni) ?rad bych si neco takoveho stahl. pls.piste lidi kazda rada se ceni.PS3 je jedna velka otevrena kniha, krerou bych jako jedinou rad docet.(zrovna vam z/s ni pisu) marek_2080: pouzivej edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 pro ps3 by mel byt lepsi Yellow dog protoze je optimalizovanej na Cell vic se doctes tady: http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3media&message.id=40726 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 No to nevím, linux (normální na pc jako ubuntu atd.) dokáže rozchodit klidně i 528 jádrový procesor (hlavní důvod, proč se linux používá na servery). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Revil Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 nazdar lidi.help me nevite jak se da sprovoznit internet na yellow dog linuxu ?(wireless) kdyztak mi poslete odkazy s nejakym tim nadstavenim.predem diky... marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu sry vym ze uz mam jeden topic, ale uz mi tam nikdo nepise.Potreboval bych navod na yellow dog LINUX 6.0 popripade obrazky odkazy beru vse.Nevim jak se pripojit bezdratove na internet.Kdyz dam typ pripojeni (wireless) tak se mi objevi zkontrolujte si zda mate spravne pripojeny kabel nebo tak neco.pls poradte a piste.diky.. pls jeste jeden dotaz stahl jsem si mp3 ze sveho psp do linuxu a newim jak je mam prehrat prehravac hudby tam sice je a ja nevim jak tam mam sve mp3 importovat teda jestli se tam ipmportovat maji.tzv.jsem LOST pls poradte ......... ////Používej tlačítko edit.Už jsem tě nato dnes jednou upozorňoval.Příště už budu trestat.Děkuji Jirka71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Zatím jsem YDog netestoval, co ale vím spolehlivě že v síťovích vlastnostech mají linux nastaven promiskuit mode, přepni na DHCP. Sice mě mate zmínka o kontrole kabelu ale to může být špatný překlad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shevinho12345 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Nevíte jak odinstalovat linux yellow dog z PS3 ??..díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Spustit znovu instalaci, zformátovat pomocí HDD nástroje na prázdný oddíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jan.zelenka15 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 čau, hele já to chci odstranit, nebo aspoň se dostat do ps3 menu. Já jsem uvězněný u kboot na černý stránce s tučňákem. cokoliv napíšu : not found dám ctrl alt del. vypne se klávesnice. a hlavně žádný osvěčený rady typu: boot-game-os ani game-ps3 NEFUNGUJE. restatrt nic. vypnu nic. a chci hrát. nevíš ty nebo někdo něco? :psp::psp::psp: :cry::cry::?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 čau, hele já to chci odstranit, nebo aspoň se dostat do ps3 menu.Já jsem uvězněný u kboot na černý stránce s tučňákem. cokoliv napíšu : not found dám ctrl alt del. vypne se klávesnice. a hlavně žádný osvěčený rady typu: boot-game-os ani game-ps3 NEFUNGUJE. restatrt nic. vypnu nic. a chci hrát. nevíš ty nebo někdo něco? :psp::psp::psp: :cry::cry::?:? http://console-forum.net/showthread.php?t=27998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Revil
nazdar lidi zkouseli uz jste nekdo ( linux yellow dog 6.0? )? jestli jo tak pisnete vase nazory kdyztak si ho stahnu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.