sensei Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 cus .. nema tu nekdo account do wow na neplacenem serveru nejlepe mystiq kde má rozehranou postavu na vysokem lvl ale už moc nehraje? jsem ted na zacatku ale zacatek je dycky tezky nez se hra dostane do toho spravneho tempa proto bych chtel jeste nejakou postavu na vysokem lvl at si to poradne uziju :) předem dík ;):) btw. kdyby někdo nevedel co je wow tak je to zkratka World of Warcraft ale ti co hrají určo vědí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 hele já mám na 31 lvlu mága takže kdyby si chtěl tak napiš ale ještě nwm jestli dám pokud budeš chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Vše pořešeno, daroval MartiN :).. pokud možno LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Mohu ti prodat rogunu na 64lvl s 375 mining 358 enginir a 375 first aid cena okolo 1000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Mohu ti prodat rogunu na 64lvl s 375 mining 358 enginir a 375 first aid cena okolo 1000kč on chtel na neofiku, a jestli tohle mas na neofiku tak cena se toci kolem 150kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.