lamalama Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Zdravím. mám na PSP FW 2.71 SE-B alekdyž chci downgradovat na 1.5 podle návodu, co tu někde je zveřejněn tak u bodu HENC kde se mi má rosvítit buť červená, nebo zelená obrazovka se mi rozsvítí modře a po chvíli se PSP vypne. nevíte co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Pokud mas fw 2.71 tak ti HENZ musi slapat ale pokud mas cf 2.71 se-b tak proc to davas na fw 1.50 ? Preci muzes na jiny cf ( 3.03 oe-c,3.10 oe-a,3.40 oe-a atd ... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lamalama Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 cf se-b mam... ale kámoš má obyčejnej 2.71 a chtěl sem mu to ukázat na svym... se bál že mu to bricknu edit: mimochodem... ted koukám na návod na to 3.40 OE-A ale nepíšou tu že by se to dalo z 2.71 SE-B je tu jen 3.XX OE nebo 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 cf se-b mam... ale kámoš má obyčejnej 2.71 a chtěl sem mu to ukázat na svym... se bál že mu to bricknuedit: mimochodem... ted koukám na návod na to 3.40 OE-A ale nepíšou tu že by se to dalo z 2.71 SE-B je tu jen 3.XX OE nebo 1.5 Nebricknes :) normalne mu tam dej ten HENZ ale radeji bych doporucil to schodit na fw 1.50 a pak na nejaky customfirmware. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lamalama Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 ted mam zas jinaci problem... dal jsem si to na 3.30 OE-A ale ted kdyz chci spustit nejakou ISO hru tak to vždycky vypíše error... nevíte co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Odkud seš? Nejlepší je to pomocí pandory hodit na nejvyšší CFW 3.90 M33-3 od DA. Nový hry vyžadujou novej FW takže je lepší mít vyšší FW. Pokud seš v okolí jižních čech tak se mi můžeš ozvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 25, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 ted mam zas jinaci problem... dal jsem si to na 3.30 OE-A ale ted kdyz chci spustit nejakou ISO hru tak to vždycky vypíše error... nevíte co s tim? Upgraduj na 3.52 M33 , pak na 3.52 M33-4 , A potom na nejnovejsi 3.90 M33 . Navody tu na foru jsou v sekci tutorialy :D ňah ňah a melo by to jit lamko :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lamalama Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 střední čechy... ale takhle, když sem měl 2.71 Se-B tak mi šly většinou tak na druhej pokus spustit... na první to napsalo The game could not be started (80020321) třeba... K upgradu mě dohnala hra simpsons, páč tase mi sice zapla, ale pak se objevila jen černá obrazovka a víc nic. Ale teď, když chci spustit jakou koliv hru tak to vždycky vypíše error The game could not be started (80020321) a můžu to zkoušet třeba 10x a furt to samý tak už fakt nevim EDIT: Mimochodem, můžete mi dát někdo link na tutorial na 3.52 M33-4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lamalama
Zdravím. mám na PSP FW 2.71 SE-B alekdyž chci downgradovat na 1.5 podle návodu, co tu někde je zveřejněn tak u bodu HENC kde se mi má rosvítit buť červená, nebo zelená obrazovka se mi rozsvítí modře a po chvíli se PSP vypne. nevíte co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts