Daxter Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Potřebuju pomoct s internetem na PS3. Zapojil jsem modem do PS3 a nastavil jsem Easy a vše na automatic. Ale při testu mi to u obtained ip adress hází chybu. Neví někdo co s tím ? PS. nemám pevnou IP, jestli to na to má nějáký vliv a mám net od UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Tohle vypada na problem s routerem. Router ti nepridelil adresu. musis do nastaveni routeru a tam bud pridat static adresu nebo nastavit automaticky pridavani adres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Květen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Tohle vypada na problem s routerem. Router ti nepridelil adresu. musis do nastaveni routeru a tam bud pridat static adresu nebo nastavit automaticky pridavani adres mám modem, tak nevím jestli se tam dá něco nastavovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 zadaj do vedoveho prehladaca svoju ip adresu a mal by si sa dostat do nastavenia routera malo by to byt 192.168.1.1 ak sa nemyslim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Květen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Ale já nemám router mám MODEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 pockej, ty mas modem nainstalovanej v pc a sitovy kabel mas v ps3? Popis jak to mas zapojeny, protoze jestli to mas jak sem popsal, tak to ti v zitvote takhle fungovat nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Květen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Strejda to tež tak má, když potřebuje net na pc tak modem zapojí síťovým kabelem do pc a když na ps3 tak to zapojí do ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Musíš si nastavit stejný nastavení jako máš v PC (IP, DNS...). Easy a automatic ti nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Musíš si nastavit stejný nastavení jako máš v PC (IP, DNS...). Easy a automatic ti nepůjde. No jo, jenže já nemám pevnou IP a když esm nastavil vše jak mám v počítači, tak mi to hodilo tuhhle chybu 80710102 - IP adresa koliduje s jinou , PS3 se nemůže připojit k routeru se současnou IP - Zkuste resetovat router Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Vypni sitovku v pc a pak uz by to nemelo hazet tu chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 No jo, jenže já nemám pevnou IP a když esm nastavil vše jak mám v počítači, tak mi to hodilo tuhhle chybu80710102 - IP adresa koliduje s jinou , PS3 se nemůže připojit k routeru se současnou IP - Zkuste resetovat router Daxi věc se má takhle, modem od UPC si pamatuje jaké MAC adrese přidělil IP z databáze poskytovatele, když to jennom přehodíš, bez vypnutí modemu (Motorola) tak tě nepustí, to je celej problém. To že jsi v kolizi znamená že přiděluje stejnou IP adresu jineé MAC adrese, což je ve vnitřní síti nemyslitelné. A pokud ti nepomohla tato rada, tak jsem pro tě vyspehoval - <code>http://www.terrasoftsolutions.com/support/hardware/sony-ps3.shtml</code> Pls pošlete mi někdo do PM odkaz jak tady na foru formátovat. Tímm chci říct odmysli si ty code značky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Daxi věc se má takhle, modem od UPC si pamatuje jaké MAC adrese přidělil IP z databáze poskytovatele, když to jennom přehodíš, bez vypnutí modemu (Motorola) tak tě nepustí, to je celej problém. To že jsi v kolizi znamená že přiděluje stejnou IP adresu jineé MAC adrese, což je ve vnitřní síti nemyslitelné.A pokud ti nepomohla tato rada, tak jsem pro tě vyspehoval - <code>http://www.terrasoftsolutions.com/support/hardware/sony-ps3.shtml</code> Pls pošlete mi někdo do PM odkaz jak tady na foru formátovat. Tímm chci říct odmysli si ty code značky.cz Opěr si to vyřešil:wohow: mnohokrát děkujiiiiiiiiiiiiiiiiii, ani nevím co bych bez tebe dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Není zač, já totiž miluji lidi. Sem nepřímým potomkem profesora Tečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Daxter
Potřebuju pomoct s internetem na PS3. Zapojil jsem modem do PS3 a nastavil jsem Easy a vše na automatic. Ale při testu mi to u obtained ip adress hází chybu. Neví někdo co s tím ?
PS. nemám pevnou IP, jestli to na to má nějáký vliv a mám net od UPC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.