tombra Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 hosi zdar nejak se mi nepodarilo pripojit k nezabezpecene wifi siti na benzine,doma to jde kdyz napisu heslo taknormalne jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diabl0 Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Ta wifi sieť nôže mať zapnuté filtrovanie MAC adresy alebo to ani nieje wifi internet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Květen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 jo ale na notasu mi tam net jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Prosím tě,,,,,,že se tak blbě ptám,,,,kde vlastně zjistíš wep key,když mám drátový net od o2 a ten modem mám nastavený na wifi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tombra
hosi zdar nejak se mi nepodarilo pripojit k nezabezpecene wifi siti na benzine,doma to jde kdyz napisu heslo taknormalne jede
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts