draq Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Ahoj, prave hraji tuto hru jentze zasekl jsem se v heroes mode na stredni urovni a nemuzu porazit bose Garu protoze on ma ten stit a takovy blbustky.. proste nevite nekdo na nej nejakej dobrej ti? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 dEJ SI TEAM KAKASIHO a pouzij všechny ty bonusi , ktery muzes mit pred spustenim hry. Gaara pak bude mit jen 2/3 života a ty budes extreme zesilen pak mu das super atak s max chakrou 2X (to snad ze 3 postavama dokazes) a ses vitez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 můj základ je přibližně jak říká guns-player,všechny skilly si nechávám na poslední bitku a když to tam pak všechno použiju tak je to podstatně jednodušší (teda hlavně ten gaara) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draq Odesláno Květen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 no ja sem prave nemohl dat tu bytvu pred tim tak sem na ne vycerpal skoro vsechny kouzla.. tak to udelam odznova a necham si to na garu mimochodem je silnej kdyz ho ovlada 1p?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 jo je... jinak jestli ti tohle prijde tezky tak pochybuju ze udelas Itachyho a Kisameho.... To je pak tezky. Tohle to je takovej trénynk na pořádný úrovně. Jinak až budeš ve třetí úrovní (hard) na zacátku si sestav custom team. Sasuke, neji, Gaara (pak je to jednoduchý) A v prvním kole na tebe jde Rock Lee a Might Gay s jejich max utokem GATE. Ale ubejvaj jim zivoty takze se jim co nejvic uhybej, bran se nijak neutoc sam od sebe a az budou mit minimum zivota dej osudovou ranu s Gaarovím pískem je to napohodu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 ja sem zas dokoncoval skusky a special joinina dam save a a zmyzne save kuknem v PSP a iba corupted data :cry: inac daj si do teamu gay ma dobry speed hlavne na garu alebo kakashiho sharingan ktery sa vyvola po Chidori potom dokaze pouzivat nepriatelove jutsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Gara je takovej slabota ... Použil jsem ho jednou a to stál za prd ... Když je proti němu rychlej Hero , nebo hraješ už těžší "mise" tak dostává na prdel,jak malý děcko ... Je vážně moc pomalej :P Moje složení bejvávalo Kakashi , Tsunade a Orochimaru ;) a předtím Kakashi - Might Guy - Rock Lee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Gara je takovej slabota ... Použil jsem ho jednou a to stál za prd ... Když je proti němu rychlej Hero , nebo hraješ už těžší "mise" tak dostává na prdel,jak malý děcko ... Je vážně moc pomalej :P Moje složení bejvávalo Kakashi , Tsunade a Orochimaru ;) a předtím Kakashi - Might Guy - Rock Lee Za Gaaru musis umět vyuzivat ty obranný komba. Jinak za nej nemas sanci ja je docela slusne vyuzival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 nema mi nekdo uploadnut save pls lebo sem skusal z netu a nejdu mi a ne sa pokaslala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Triple Sharingan combo FTW! (kaka, ita, sasu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 nejlepší kombinace je kisame kakashi a itachi A kdo j podle vás nej postava podle mě itachi jak vr hře tak i v serijálu i když chcipne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kira Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Ja si vzdycky beru tym sharingan je nej. kingondra007:naruto neni serial ale anime:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Ja si vzdycky beru tym sharingan je nej.kingondra007:naruto neni serial ale anime:roll: a kam sa zaraduje anime ?? hmm podla ma asi do serialu hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 nejlepší kombinace je kisame kakashi a itachiA kdo j podle vás nej postava podle mě itachi jak vr hře tak i v serijálu i když chcipne Itachy nechcipne nemuzes vedet... shipuuden jeste dlooooooooooouho neskonci :!: a to je super. BTW nejlepsi je kisame a to bezesporu. Itachy muze sice udelat podobne jutsu jak on ale nedojde tak daleko. ty jeho zraloci jsou opravdu nej :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 ^^ offtopic jak prase... jinak k dave337: to muzes rict, ze anime je pohybujici se manga :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Itachy nechcipne nemuzes vedet... shipuuden jeste dlooooooooooouho neskonci :!: a to je super. BTW nejlepsi je kisame a to bezesporu. Itachy muze sice udelat podobne jutsu jak on ale nedojde tak daleko. ty jeho zraloci jsou opravdu nej :!: v 393 dile sasuke porazil itachiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Itachiho porazila nemoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr194 Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 hele hosi muzete mi nekdo prozradit kolik pater ma to mugenjo (ja sem v 70 a furt ne a ne konec a navic jak mam otevrit posledni postavy (a mimochodem ma uz kompletne hotovej heroes mode je to hracka jen na konecnou obtiznost deje orochimara jiraiu a tsunade a skilly si nechte nakonec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 hele hosi muzete mi nekdo prozradit kolik pater ma to mugenjo (ja sem v 70 a furt ne a ne konec a navic jak mam otevrit posledni postavy (a mimochodem ma uz kompletne hotovej heroes mode je to hracka jen na konecnou obtiznost deje orochimara jiraiu a tsunade a skilly si nechte nakonec) takze ta nepotesim :D mugenjo ma 100 poschodi dostanes na konci sasukeho saninu,shozume a kabuta potom ta caka hiden mugenjou tam mas jiraju,shizume a tsunade na chvilku aj kakashiho to ma 50 poschodi potom ziskas akatsuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 hele lidi ja bych chtel vedet jestli je v tom naruto na PSP nakej stage mod jako v narutimate accel 2 na PS2 ze tam proste chodim obcas dam fight atak podle pribehu?? a taky bych se chtel zeptat jestli je naka hra na PSP s shippuuden postavama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 hele lidi ja bych chtel vedet jestli je v tom naruto na PSP nakej stage mod jako v narutimate accel 2 na PS2 ze tam proste chodim obcas dam fight atak podle pribehu?? a taky bych se chtel zeptat jestli je naka hra na PSP s shippuuden postavama?? Ne, tady jsou pořád jen boje zasebou, nemáš žádnou volnost pohybu, ani nic podobného ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 hmm tak toje naprd : ( to by me moc teda nebavilo kdyz tam sou porad boje za sebou...a je naka hra naruto na PSP kde to je nebo nevite jestli vyjde naka nova hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr194 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 fulun ty si ale natvrdlik tady na consol forku je asi 10 prispevku typu nic novyho ted nevyjde (tyka se to naruta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 no jo rikejte tu spoily a vyzrazute pribeh. ste fakt paka...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.