Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zasek v Naruro the ultimate ninja heroes

draq

Recommended Posts

jo je... jinak jestli ti tohle prijde tezky tak pochybuju ze udelas Itachyho a Kisameho.... To je pak tezky. Tohle to je takovej trénynk na pořádný úrovně. Jinak až budeš ve třetí úrovní (hard) na zacátku si sestav custom team. Sasuke, neji, Gaara (pak je to jednoduchý) A v prvním kole na tebe jde Rock Lee a Might Gay s jejich max utokem GATE. Ale ubejvaj jim zivoty takze se jim co nejvic uhybej, bran se nijak neutoc sam od sebe a az budou mit minimum zivota dej osudovou ranu s Gaarovím pískem je to napohodu 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gara je takovej slabota ... Použil jsem ho jednou a to stál za prd ... Když je proti němu rychlej Hero , nebo hraješ už těžší "mise" tak dostává na prdel,jak malý děcko ... Je vážně moc pomalej :P Moje složení bejvávalo Kakashi , Tsunade a Orochimaru ;) a předtím Kakashi - Might Guy - Rock Lee

Odkaz ke komentáři

Gara je takovej slabota ... Použil jsem ho jednou a to stál za prd ... Když je proti němu rychlej Hero , nebo hraješ už těžší "mise" tak dostává na prdel,jak malý děcko ... Je vážně moc pomalej :P Moje složení bejvávalo Kakashi , Tsunade a Orochimaru ;) a předtím Kakashi - Might Guy - Rock Lee

Za Gaaru musis umět vyuzivat ty obranný komba. Jinak za nej nemas sanci ja je docela slusne vyuzival

Odkaz ke komentáři

nejlepší kombinace je kisame kakashi a itachi

A kdo j podle vás nej postava podle mě itachi jak vr hře tak i v serijálu i když chcipne

Itachy nechcipne nemuzes vedet... shipuuden jeste dlooooooooooouho neskonci :!: a to je super. BTW nejlepsi je kisame a to bezesporu. Itachy muze sice udelat podobne jutsu jak on ale nedojde tak daleko. ty jeho zraloci jsou opravdu nej :!:

Odkaz ke komentáři

Itachy nechcipne nemuzes vedet... shipuuden jeste dlooooooooooouho neskonci :!: a to je super. BTW nejlepsi je kisame a to bezesporu. Itachy muze sice udelat podobne jutsu jak on ale nedojde tak daleko. ty jeho zraloci jsou opravdu nej :!:

v 393 dile sasuke porazil itachiho

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

hele hosi muzete mi nekdo prozradit kolik pater ma to mugenjo (ja sem v 70 a furt ne a ne konec a navic jak mam otevrit posledni postavy (a mimochodem ma uz kompletne hotovej heroes mode je to hracka jen na konecnou obtiznost deje orochimara jiraiu a tsunade a skilly si nechte nakonec)

Odkaz ke komentáři

hele hosi muzete mi nekdo prozradit kolik pater ma to mugenjo (ja sem v 70 a furt ne a ne konec a navic jak mam otevrit posledni postavy (a mimochodem ma uz kompletne hotovej heroes mode je to hracka jen na konecnou obtiznost deje orochimara jiraiu a tsunade a skilly si nechte nakonec)

takze ta nepotesim :D

mugenjo ma 100 poschodi dostanes na konci sasukeho saninu,shozume a kabuta

potom ta caka hiden mugenjou tam mas jiraju,shizume a tsunade na chvilku aj kakashiho to ma 50 poschodi potom ziskas akatsuky

Odkaz ke komentáři

hele lidi ja bych chtel vedet jestli je v tom naruto na PSP nakej stage mod jako v narutimate accel 2 na PS2 ze tam proste chodim obcas dam fight atak podle pribehu?? a taky bych se chtel zeptat jestli je naka hra na PSP s shippuuden postavama??

Ne, tady jsou pořád jen boje zasebou, nemáš žádnou volnost pohybu, ani nic podobného ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu