VitSramek Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Prosím vás kde zistím kod z netu..Mám ho od O2,ale zatim sem ho nenašel..:psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 U me je to referencni cislo (faktura ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 To sem zkoušel ale nejde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 To sem zkoušel ale nejde to btw..jak ubec mysliss ten "kod z netu" :?:...na operatora si volal? ;).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 volal sem na o2 ale oni to prej nemohou zjistit,,,no já prostě myslím kde najdu svůj wep key když mám drátový net s modemem kterýb je nastaven na wifi(k vůli notesu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 To si můžeš změnit, vlez do toho modemu (jestli jsem pochopil dobře tak to je tvůj AP) a tam se to změní. Zkus manuál k němu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 manuál k němu není,je k němu jen nějaké cd ve kterem jsou documents a instalace a co je vlastně to AP?? Já znám jen IP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 ap = acces point.....na to se pripojijes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Kámoš mi říkal že by to mohlo jít s nějakým kodem z IP,jenže ja mám fakt suprovou Vistu,ve které se ještě dodnes pořádně neorijentuju,takže ani nevím kde IP najdu.. Quote: Originally Posted by Luk3z^ View Post ap = acces point.....na to se pripojijes A kde to v pc najdu???Pozor,,,mám Vistu ////Používej tlačítko multiquote.Děkuji.Jirka71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 tvuj AP je tvuj modem, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 tvuj AP je tvuj modem, ne? Já tě ale furt nechápu,jak se dostanu do toho modemu??To ho mám rozebrat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 ee, ja to nikdy nedelal, jenom vysvetluju zkratky:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Hm, zatim všechny AP, co jsem dělal, ale POZOR! byly to routery, maj defaultní přístup do něj na adrese 192.168.1.1., když to nebude fachčit, zkus ještě tvoje IP číslo. S AP modemem jsem teda ještě nedělal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fautzi Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Jinak se podivej na zadni stranu tveho routeru ja tam mam stitek s IP a jmenem a heslem (default) kde se vse da nastavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Díky všem za rady zítra to vyzkouším a jestly to pude dám vám všem THANKS-všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Hm, zatim všechny AP, co jsem dělal, ale POZOR! byly to routery, maj defaultní přístup do něj na adrese 192.168.1.1., když to nebude fachčit, zkus ještě tvoje IP číslo. S AP modemem jsem teda ještě nedělal :D OK a prosím tě,kde ve Vistě najdu najdu IP??Není to jako v XP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoXiS Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 visty hele melo by o bejt v info o pripojeni a tam ne IP ale Vychozi brana. Tu adresu skopirujes a das do pohlizece melo by to vest k tvemu routeru pokud se ti zobrazi prihlasovaci dialog tak tam jako jmeno napis: admin a heslo taky pak nejed do konlonky wirelless a tam mas treba ocharna nebo encryption a tam by mel bejt ten klic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Nebo zkus start programy příkazový řádek, popřípadě příslušenství, příkazový řádek. Do okna napiš cmd a stiskni ok. Objeví se ti černé okno na klávesnici napiš ipconfig a zmáčkni enter. Výchozí brána je IP adresa tvého routeru, pokud máš Zyxela bude 192.168.1.1 nebo u většiny zařízení si nechává TO2 napsat FW pro routery a bývá IP 10.0.0.138 heslo pokud jej nikdo neměnil je admin, když budeš muset vyplnit user name taky admin. Pokud ti nepujde přihlásit se do routeru nepomůže nic jiného než restart do továrního nastavení. Příště napiš přesný typ svého routeru, rady jdou pak rychleji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Nebo zkus start programy příkazový řádek, popřípadě příslušenství, příkazový řádek. Do okna napiš cmd a stiskni ok. Objeví se ti černé okno na klávesnici napiš ipconfig a zmáčkni enter. Výchozí brána je IP adresa tvého routeru, pokud máš Zyxela bude 192.168.1.1 nebo u většiny zařízení si nechává TO2 napsat FW pro routery a bývá IP 10.0.0.138 heslo pokud jej nikdo neměnil je admin, když budeš muset vyplnit user name taky admin. Pokud ti nepujde přihlásit se do routeru nepomůže nic jiného než restart do továrního nastavení. Příště napiš přesný typ svého routeru, rady jdou pak rychleji. OK,heslo tam funguje,ale pořád to píše internet brows..do not start Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
VitSramek
Prosím vás kde zistím kod z netu..Mám ho od O2,ale zatim sem ho nenašel..:psp::psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts