Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NervOS aneb iRshell spojeny s XMB

DeToX

Recommended Posts

Zdravim, mozna nekteri jiz tento HB znaji a pouzivaji ale protoze jsem na tomto foru o nem nic nenasel, rozhodl jsem se napsat mensi recenzi o tomto HB.

Jelikoz mi iRshell moc nevyhovuje (XMB se mi zda znacne prehlednejsi a lepe zpracovane) a pouzivam jej jen na rozbalovani Zip a Rar souboru a jako souboroveho spravce, rozhodl jsem se najit ekvivalenti HB k iRshellu. A nasel jsem. Jmenuje se NervOS a nyni je uz ve verzi 2.0.1 (v nejblizsi dobe ma vyjit nova verze opravujici nektere chyby).

A ted k instalaci tohoto HB. Nejdrive musite mit CFW 3.80M33 nebo vyssi. Stahnete si z http://www.consoleworld.net/nervos/index.php5?title=Downloads nejnovější verzi 2.0.1. Po stahnuti rozbalte a zkopirujte adresar "ms0:/PSP/GAME/NervOS Installer" do slozky pro kterou mate nastaven kernel 3.xx (nejlepe "GAME"). Pote odpojte PSP od pc a spuste instalator. Vyberte install, napiste sve jmeno a heslo a potvrdte ze souhlasite ze autor tohoto HB nezodpovida za zadne poskozeni vaseho PSP (zapisuje totiz do flash1). Po potvrzeni se HB nainstaluje (pri chybe budete informovani). Az se obevi hlaska "Done" tak zmacknete X a tim se vase PSP vypne. Po zapnuti muzete spustit NervOS z GAME nebo pripojit PSP k PC a editovat ms0:/seplugins/vsh.txt a pridat radek: "flash1:/NervOS/system/nosautoboot.prx" a pote PSP restartovat do recovery menu a tento plugin aktivovat. V instalatoru ste si urcite vsimli polozky Fix system files a Uninstall. To se vam bude hodit pokud jiz nebudete chtit NervOS dale pouzivat nebo pokud se vam nebude chtit spustit.

Spusteni NervOS

prvni spusteni bohuzel neni nic jednoducheho jako zapnout PSP. Musite v recovery menu (podrzet pravy trigger pri spousteni PSP) a tam vybrat Advanced -> Toggle USB (flash1) a v flash1 najit "flash1:/NervOS/font.pgf" a udelat kopii kterou prejmenujete na "font2.pgf". Ted uz staci jen PSP zapnout (pokud mate aktivovany plugin) nebo v PSP jit do GAME a spustit jako kazdy jiny HB. Nyni zadejte jmeno a heslo ktere jste zadali pri instalaci. NervOS by se mel spustit.

t_screenshotm_9d64bf5.png

t_screenshot0m_e2ad8c7.png

t_screenshot1m_53731a1.png

t_screenshot2m_81e0912.png

t_screenshot3m_f755e78.png

t_screenshot4m_a0ec05c.png

t_screenshot5m_be07f55.png

t_screenshot6m_8dcf955.png

Brzy pridam jeste zakladni ovladani, dalsi podrobnosti a vlastni screeny. SUIT UP! :psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu