dumbass Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 ahojte, jde nejak spustit pSX hry (kamos mi vypalil diablo pro psp ale rikal necvo o tom ze je to psx) jsem lama a nevim co to psx znamena...a nevim jak to spustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 ahojte, jde nejak spustit pSX hry (kamos mi vypalil diablo pro psp ale rikal necvo o tom ze je to psx) jsem lama a nevim co to psx znamena...a nevim jak to spustit Rikam tomu GOOGLE.COM kde vse najdes kdyz nejsi linej cist PSX = playstation ONE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 nacpi to do slozky GAME ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dumbass
ahojte, jde nejak spustit pSX hry (kamos mi vypalil diablo pro psp ale rikal necvo o tom ze je to psx) jsem lama a nevim co to psx znamena...a nevim jak to spustit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts