zadek Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Čau, hledal jsem tu na foru a nějak jsem se nedotápal po odpovědi..co je to ta Pandora baterka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kačisko Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Pandora baterie neboli PB uvede psp do specalního servisního modu,který pomocí správně vytvořeného memorysticku dokáže psp bud downgradovat na 1,50 (jen fat) nebo rovnou na cfw(fat i slim) je to prostě upravená baterie, na ůpravu existují určité programy Pandora's Battery (univerzální unbricker&downgrader) zrovna tady to je Co to je ta Pandora's battery(dále jako PB) a k čemu to vůbec je ?Pandora's battery je servisní baterie, která bootuje do speciálního Menu. To umožňuje na vašem PSP Fat/Slim zprovoznot Custom Firmware pro hraní ISO her a spuštění Homebrew funguje zatím na všech FW (3.95) a všech typech PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zadek Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Pandora baterie neboli PB uvede psp do specalního servisního modu,který pomocí správně vytvořeného memorysticku dokáže psp bud downgradovat na 1,50 (jen fat) nebo rovnou na cfw(fat i slim)je to prostě upravená baterie, na ůpravu existují určité programy Pandora's Battery (univerzální unbricker&downgrader) zrovna tady to je Super, díky moc!!!:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zadek
Čau, hledal jsem tu na foru a nějak jsem se nedotápal po odpovědi..co je to ta Pandora baterka?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts