mElounEk1468621976 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Zdarec vsici, stahl jsem si naruta do PSP v JAP i ENG, ale zatim moc nechapu ovladani, umim zaklady ( shuriken, kunai apod.. ) obcas se povede i nejake to jutsu, ale ani nvm jak jsem ho udelal:) nemate nekdo nejaky strucny navod v anglictine nebo cestine? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Co takhle se podívat při boji do Menu a tam máš něco ve stylu "Ovládání" jsou tam napsané všechny útoky ... Hledej ... Tuším že to je Trick List Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 ked mas max chakra tak das trojuholnik a zasahnes nepriatila tvojim najsilnejsim jutsu a dalsie konbinujes cy das sipku dole a kolesko alebo sipku hore a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mElounEk1468621976 Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 jj dik, uz jsem to prostudoval ! :) a posledni dotaz, jak se dostanu do "vyssich casti" na mape? treba, ze vyskocim na sloup apod... vzdycky kdyz proti nekomu hraju, tak skoci nekam dal, treba k socham hokagu, ale fakt nemam tucha jak tam skocit ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 jj dik, uz jsem to prostudoval ! :)a posledni dotaz, jak se dostanu do "vyssich casti" na mape? treba, ze vyskocim na sloup apod... vzdycky kdyz proti nekomu hraju, tak skoci nekam dal, treba k socham hokagu, ale fakt nemam tucha jak tam skocit ... :( drzet sipku nahoru nebo dolu a X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 většina jutsu se dělá tím že pomačkáš bud šípku nahoru a kolečko nebo šipku dolu a kolečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.