vonydj Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Zjišťuji takové slabé praskání při hraní gta vc--> nejde mi radio v autě, dále mi to ještě dělá ve hře godfather. Nevíte někdo co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 bud v klidu to stejne dela aj me v gta vcs a i radio mi nejde ale to radio je tim ze je to RIP a godfather sem neskousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 to jsem rád:D, že na tom nejsem sám (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 kdyz tak nutne potrebujes ty radia tak si stahni full verzi:),a v godfather mi taky nejde zvuk ale jenom kdyz je ukazka a mluvi na sebe:)takze mame stejne riplou verzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Ale ja to gta mam asi full, moje ma 950mb kolik má vaše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 full iso ma cca 1700mb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 ja mam cso a radia jdou vsechny a nic nepraska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vonydj
Zjišťuji takové slabé praskání při hraní gta vc--> nejde mi radio v autě, dále mi to ještě dělá ve hře godfather. Nevíte někdo co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts