Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ICQ v PSP?

Guest Anonymous

Recommended Posts

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak jděte v internet browseru na stranku http://icq2go.ebcz.net/ a skuste icq online

...Mobilní ICQ na bázi Flash. Pro spuštění toho typu popup okna je nutné mít instalován Macromedia Flash Player v7 a vyšší!!!

tak tohle asi nepude....a ta prvni mozonst.... Mobilní ICQ na bázi Javascriptu. Pro spuštění toho typu popup okna

musí být zapnuta volba zpracování javascriptu !!! ...s tim nevim jestli by si poradilo PSP..... :(

...ale at nekdo vyzkousi (ja momentalne nemam k dispozici net na PSP) treba se to nak prokouse :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Anonymous
nejde to, nic se nenačte...jinak ne každej má mobil....takže... :D

a psaní je na psp mno nebyloby to na dlouhý rozhovory, to ne ale tak jako napsat zprávičku někomu by nebylo špatný

Mas pravdu, ICQ mam na mobilu :) Jinak bych to na PSP docela chtel, ICQ vyuzivam denne

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

no chtelo by to hombrew ICQ klient.... to by byla pecka... z postele byt na ICQ a potom jeste IRC a bylo by vyreseno....... a pro nas co pouzivame FW1.5 tak poradny www browser, tak uplne...... teda aspon ja mam docela problemy.... sice pouzivam browser ze hry Fired Up, ale nekdy se mi spusti a nekdy ne.... ale vetsinou se mi PSP vypne.... asi bych tak rekl, ze ze 100 pokusu se mi spusti tak 5 krat... a to je hnus...... chtelo by to trosku neco lepsiho... a updovat a potom downgrovat se mi porad dokola nechce

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu