Guest Anonymous Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 Ma nekdo icq na psp?Ja si mysli ze by to bylo husty mit icq na psp ale nevim kde ho sehnat a nevim vubec jesli to jde poradte nekdo jestli vite! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 podla mna by ale pisanie bolo dost nepohodlne a pomale... zial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 mno já bych teoreticky měl mít konkurenční MSN...ale zatim sem neměl příležitost ho vyzkoušet...ale ICQ by nebylo špatný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 podla mna by ale pisanie bolo dost nepohodlne a pomale... zial. Musím souhlasit. Navíc, myslím, že v době mobilních telefonů a nejrůznějších messengerů na ně (ať už v podobě JAVA aplikace či Symbianu), je to naprosto zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 no já bych spíš bral Skype+handsfree, to psaní na PSPčku (bez tý klávesnice za několik desítek dollarů) bude asi dost zdlouhavýýýý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 tak jděte v internet browseru na stranku http://icq2go.ebcz.net/ a skuste icq online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 máš to odzkoušený?? vypadá to že by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 tak jděte v internet browseru na stranku http://icq2go.ebcz.net/ a skuste icq online ...Mobilní ICQ na bázi Flash. Pro spuštění toho typu popup okna je nutné mít instalován Macromedia Flash Player v7 a vyšší!!! tak tohle asi nepude....a ta prvni mozonst.... Mobilní ICQ na bázi Javascriptu. Pro spuštění toho typu popup okna musí být zapnuta volba zpracování javascriptu !!! ...s tim nevim jestli by si poradilo PSP..... :( ...ale at nekdo vyzkousi (ja momentalne nemam k dispozici net na PSP) treba se to nak prokouse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 bohužel to odskoušené nemám nemám přístup k wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 nejde to, nic se nenačte...jinak ne každej má mobil....takže... :D a psaní je na psp mno nebyloby to na dlouhý rozhovory, to ne ale tak jako napsat zprávičku někomu by nebylo špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 nejde to, nic se nenačte...jinak ne každej má mobil....takže... :Da psaní je na psp mno nebyloby to na dlouhý rozhovory, to ne ale tak jako napsat zprávičku někomu by nebylo špatný Mas pravdu, ICQ mam na mobilu :) Jinak bych to na PSP docela chtel, ICQ vyuzivam denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 DOBRA PTAKOVINA :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 no a dostanete se na fórum? můžete sem z PSP napsat vzkaz? nikdy sem net na PSP nezkoušel...nevim moc co se s tim dá provádět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 jo psat sem vzkazy jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 jj taky jsem nějaký vzkazy psal z PSP a bez problému ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 Taky si mysli ze by se psalo docela pomalu, ale stejne bych to chtel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 Jojo když de icq client na mobily proč by to nemohlo mít psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 pze ho nikdo nevynalezl :)) ale v fimwaru 3.0 by mel byt browser s podporou flashu tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 no chtelo by to hombrew ICQ klient.... to by byla pecka... z postele byt na ICQ a potom jeste IRC a bylo by vyreseno....... a pro nas co pouzivame FW1.5 tak poradny www browser, tak uplne...... teda aspon ja mam docela problemy.... sice pouzivam browser ze hry Fired Up, ale nekdy se mi spusti a nekdy ne.... ale vetsinou se mi PSP vypne.... asi bych tak rekl, ze ze 100 pokusu se mi spusti tak 5 krat... a to je hnus...... chtelo by to trosku neco lepsiho... a updovat a potom downgrovat se mi porad dokola nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 ICQ na PSP by bylo fakt husty jeste mit free wifi na vsech skolach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2006 Bylo by to husty ale myslim si ze by sme musely mit aktivovanej net na PSP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 ja ted fakt nevim jestli nepisu mimo misu, ale neni afkim na icq, msn a podobně? Ja se totiž na ICQ připojuji docela běžně z PSP... Ale možná se úplně míjím tématem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 ja ted fakt nevim jestli nepisu mimo misu, ale neni afkim na icq, msn a podobně? Ja se totiž na ICQ připojuji docela běžně z PSP...Ale možná se úplně míjím tématem... :lol: pecka otvorit temu po skoro dvoch rokoch :lol: coool :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Hehehe, sorry, jsem to nějak přehlídl. Hodilo mi to někde mezi prvními tématy, tak na to kliknu a nějak jsem neřešil, ze kdy to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 :lol: pecka otvorit temu po skoro dvoch rokoch :lol: coool :lol: ¨taky jsem si rikal :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.