.::DirtyKing::. Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Ahoj, mám menší problém, stáhl jsem si AFKIM verzi 3.3.4., hodil ji do PSP, zapnul, dal ICQ number, password. Ted kdyz zapnu AKFIMa, vyberu svuj PSP a potvrdim, pak to zacne vypisovat: Resolving Resolved, Connecting Connected, Identifying A u tohoto zůstane a nic nejde zmáčknou .. Neporadíte pls co jsem udělal? Pro rejpali chci upozorniz, že jsem hledal, ale nic moc mi to nenašlo. Díky, Dirtyking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 To mi taky dela stahni si pro-messanger tam das taky ICQ a nebo najed do PSP prohlizece na http://m.ebuddy.com/ Tam mas taky icq(musis ho zadat do AIM) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 ebuddy.org znam, ale zde jde o to, ze kdyz je nekde treba verejna wifi na ebuddy nenajedu, ale pres AFKIMA to prej jde :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 zkus jinou verzi...na forku sem viděl 3.33 tušim :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.::DirtyKing::.
Ahoj, mám menší problém, stáhl jsem si AFKIM verzi 3.3.4., hodil ji do PSP, zapnul, dal ICQ number, password.
Ted kdyz zapnu AKFIMa, vyberu svuj PSP a potvrdim, pak to zacne vypisovat:
A u tohoto zůstane a nic nejde zmáčknou ..
Neporadíte pls co jsem udělal?
Pro rejpali chci upozorniz, že jsem hledal, ale nic moc mi to nenašlo.
Díky, Dirtyking.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts