honza1468621492 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Zdravim,chtel jsem se zeptat,jestli jde nejak zvysit hlasitost u psp,napriklad u mp3jek atd.?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fautzi Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 No treba by to slo kdyz se podivas dolu na psp je tam tlacitko + a - tak si to zhlasitis je to napsany i v manualu nebo softem nejakym editorem na zvuky. A u filmu to de pri prevodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 no ale podle me se ptal na to ze maximum je malo tak to este nejak zvysit --->jo jde to je na to nejakej programek ale kdyz to prekrocis tu hranici tak stracis na kvalite hudby a nicis si tim repracky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honza1468621492 Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 No treba by to slo kdyz se podivas dolu na psp je tam tlacitko + a - tak si to zhlasitis je to napsany i v manualu nebo softem nejakym editorem na zvuky. A u filmu to de pri prevodu a jakej program je na to nejlepsi?na prevody filmu+ kde se da udelat ta hlasitost? Quote: Originally Posted by socker View Post no ale podle me se ptal na to ze maximum je malo tak to este nejak zvysit --->jo jde to je na to nejakej programek ale kdyz to prekrocis tu hranici tak stracis na kvalite hudby a nicis si tim repracky a nevis nazev nejakyho toho programu ? ////Používej multiquote.To je to tlačítko vedle quote.Děkuji.Jirka71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 ja presne nwm jak se to menuje ale kazdopadne se to tu uz hodnekrat jak rekl lance resilo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lachimalaif Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 nejlepší řešení tohodle problému jsou asi repráčky ne. Dneska už seženeš i za stovku docela dostačující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Lol , díky Modovi co smazal můj post , ať ten chlapec hledá , vážně tu je toho dost ... Raději mažte posty spamerům a ne mě ... Já se snažím o to , aby NoBraini začali používat hledat ... Btw: Tady se vůbec nemluví o reprákách , ale o programu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirka71 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Prestan psat pokud neumis poradit.A uz se nebudu dohadovat.protoze hledej tady pise 99% uzivatelu.Takze se uklidni a pis jen kdyz umis poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 pres light mp3 se ta hlasitost da zvysit jeste o vic nez ti dovoluje psp,ale pozor muzes tim znicit repračky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honza1468621492
Zdravim,chtel jsem se zeptat,jestli jde nejak zvysit hlasitost u psp,napriklad u mp3jek atd.?Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts