Scorpionse Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 když chci zapojit sluchátka s dálkovým ovládáním tak to nejde zapojit,ale když jenom obyčejné sluchátka tak to ide co mám dělat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 mas slim?protoze sluchatka z fatu nejsou kompatibilni na psp slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scorpionse Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 jo mám slim ale já sem si kupoval tyhle sluchátka http://www.kamennyobchod.cz/sada-prislusenstvi-sony-playstation-pro-psp-cerna.html a je tam napsané že jdou i do slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 sluchátka s Dálkovým ovládáním (po odpojení DO kompatibilní i s novým PSP Slim&Lite)to DO znamena Dalkove ovladani umis cist?to znamena ze ty sluchatka fungujou na slimu i na fatu a na slim pouze bez ovladace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scorpionse Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 aha tak dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 já se chci zeptat,,,mám FAT a na něm orig. sluchátka s dálkovým ovládáním od Sony,ale dva dny po koupi se mi ovládání z ničeho nic pokazilo.Nedá se to nějak zpravit?-------nechtěl sem zbytečně zakládat new topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fautzi Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Je bez reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master1 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 mam stejnej problem jak vitsramek akorat mam PSP uz skoro 2 roky tak na nejaky reklamace s*ru (a hlavne se to nevyplati...). takze vi nekdo jak to zpravit? (mam fata) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 mam stejnej problem jak vitsramek akorat mam PSP uz skoro 2 roky tak na nejaky reklamace s*ru (a hlavne se to nevyplati...). takze vi nekdo jak to zpravit? (mam fata) Tam se ti muze pokazit strasne moc veci, kdyz zkroutis kabel a vevnitr se spojeni porusi, samotne napojeni ve sluchatku nebo v DO... Proste kdyz se ti sluchatka poserou tak bud jeste reklamace nebo kos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master1 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 ok zkusim nejak nedestruktivne rozebrat to DO a uvidime ( no kdyztak vezmu pajku a udelam trochu masakr :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 mam stejnej problem jak vitsramek akorat mam PSP uz skoro 2 roky tak na nejaky reklamace s*ru (a hlavne se to nevyplati...). takze vi nekdo jak to zpravit? (mam fata) Taky mám FATA ale seru na to,,se obejdu i bez ovládáče :psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp:Jo,,,nevíte někdo kde zistím wep key?? o2 to prý neví a IP adresy sem už zkoušel,mám drátový net a modem nastavéný na wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Scorpionse
když chci zapojit sluchátka s dálkovým ovládáním tak to nejde zapojit,ale když jenom obyčejné sluchátka tak to ide co mám dělat??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts