BManix Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 vytvoril by mi nekdo podpis pls? aby se tam objevila marihuanka a napis BManix a na druhym B-Man. je tu nekdo koho to bavi a byl by mi schopny toto vytvorit? a druhy podpis bych si pral se Sephirothem z FFVII a taky napisy BManix a B-Man. predem diky:psp: EDIT: za PSP wallpaper bych se taky nezlobil :-) muze to bejt jako ty podpisy jenom v ty PSP Velikosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Hm co za to? :D Jestli se ti líbí můj podpis (což by pro mě nebyl problém udělat - nebo lepší) tak se můžem dohodnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 hele necchu nic rikat ale aby se tito tam vseslo tak to bude dost maly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Hmm 500*150 px. To jsem se zapomněl zmínit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Signatury (podpisy) mají mít klasickou velikost 400x 180 ( nebo 120) , ale je to věc názoru , podívejte se třeba na můj (dík Emkay) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 hele necchu nic rikat ale aby se tito tam vseslo tak to bude dost maly... já to chci jako 4 podpisy, jeden marihuana B-Man, marihuana BManix, Sephiroth B-Man a Sephiroth BManix... Hm co za to? :D Jestli se ti líbí můj podpis (což by pro mě nebyl problém udělat - nebo lepší) tak se můžem dohodnout :D zkus to udělat, co můžu nabídnout...THX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Zdravim, pokud se ti to bude libit, tak si to vem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 To je userbar a nie sig ale aj to sa mu mozno hodi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Zdravim, pokud se ti to bude libit, tak si to vem.. dokázal bys ještě s B-Man pls? jinak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 To je userbar a nie sig ale aj to sa mu mozno hodi :D Vzhledem k tomu ze chce mit 4 tak nvm jakou velikost..:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Vzhledem k tomu ze chce mit 4 tak nvm jakou velikost..:roll: jde mi o podpisy a wallpapery do PSP, ne userbary, ale i za ty dekuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 dokázal bys ještě s B-Man pls? jinak diky Myslíš to samý ale bez BManix napsany BMan, nebo uplne novy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Myslíš to samý ale bez BManix napsany BMan, nebo uplne novy? to je jedno, klidne to samy akorat s B-Man plz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 respect, thx a někdo jiný ty wally a signy? prosím:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Omg otevři PhotoShop a tvoř.....Tady to není grafický forko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Jsi se ještě pořádně nevyjádřil jak by to mělo vypadat, řekni si obrázek, font pro podpis, barva pozadí, barva podpisu, atd. atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Jsi se ještě pořádně nevyjádřil jak by to mělo vypadat, řekni si obrázek, font pro podpis, barva pozadí, barva podpisu, atd. atd. :D obrázek to je jedno, nejakou peknou marihuanu a potom Sephirotha...vsechno ostatni necham na umelci at posoudi co je hezke:pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 tak už není nic potřeba...podpis už mám8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.