Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vytvoří mi někdo podpis?

BManix

Recommended Posts

vytvoril by mi nekdo podpis pls? aby se tam objevila marihuanka a napis BManix a na druhym B-Man. je tu nekdo koho to bavi a byl by mi schopny toto vytvorit?

a druhy podpis bych si pral se Sephirothem z FFVII a taky napisy BManix a B-Man.

predem diky:psp:

EDIT: za PSP wallpaper bych se taky nezlobil :-) muze to bejt jako ty podpisy jenom v ty PSP Velikosti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele necchu nic rikat ale aby se tito tam vseslo tak to bude dost maly...

já to chci jako 4 podpisy, jeden marihuana B-Man, marihuana BManix, Sephiroth B-Man a Sephiroth BManix...

Hm co za to? :D Jestli se ti líbí můj podpis (což by pro mě nebyl problém udělat - nebo lepší) tak se můžem dohodnout :D

zkus to udělat, co můžu nabídnout...THX?

Odkaz ke komentáři

Jsi se ještě pořádně nevyjádřil jak by to mělo vypadat, řekni si obrázek, font pro podpis, barva pozadí, barva podpisu, atd. atd. :D

obrázek to je jedno, nejakou peknou marihuanu a potom Sephirotha...vsechno ostatni necham na umelci at posoudi co je hezke:pspgamer:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu