Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vychcanost... ;)

ellemenT

Recommended Posts

Zdarec, můžete mi helpnout, jak co ''nejfikaněji'' poškodit telefon, aby ho reklamací vyměnili za nový? :) Já vím, asi blbá otázka, ale kámoš má telefon, a vteřinákem si poleptal klávesnici a ještě ten joystick :D :D psát se na něm dá, ale prý je to na brdo... :ziped: :cheesygrin: tak co? napadá vás něco? telefon má ještě v záruce... :wohow: takže co nejrychleji využít šanci :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

staci poradne m*dnout vo zem :D me to teda vzdycky vopravily a az sem mel 4 oprava tramatadá a měl sem new telefon :D...nebo zkus v nem zlomit draty na simku a pak to cist nebude a nebo tam zlom pametovku ja mel brick a dal sem ho na reklamku a opravili mi i tlacitka a jostick :lol:

Odkaz ke komentáři

jezisi kriste na mobil zednej update neni boze

to si cetl v nejakem ruskem casaku ze!

mi sem dejte update a ja zavru hubu.

ale v mobilech se vyznam a nic takoveho jako je update opravdu na mobil neni mozna na nejakou windows nokii

coz pochybuju ze ten kamos zrovna ma

Odkaz ke komentáři

vlastne windows nokii xD vubec nevis o cem mluvis :dozey:

tady mas stranku s aktualizacema od nokie, experte :dozey:

http://www.nokia.cz/link?cid=PLAIN_TEXT_249294

to plati i pro zakladatele tematu, kdyby to byla nokie tak muzes pres ten Nokia software update ten telefon odrovnat :D

Odkaz ke komentáři

jo ty myslis tohle na SE jo no ale tim kdyz vyndas baterku pri updatu nebricknes

delal jsem to pred rokem vypadla mi baterka zapnu a v pohode

ale přece ještě 4 příspěvky vejš žádnej firmware na mobil nebyl a teď najednou se ti to stalo neuvěřitelný

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu