ellemenT Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Zdarec, můžete mi helpnout, jak co ''nejfikaněji'' poškodit telefon, aby ho reklamací vyměnili za nový? :) Já vím, asi blbá otázka, ale kámoš má telefon, a vteřinákem si poleptal klávesnici a ještě ten joystick :D :D psát se na něm dá, ale prý je to na brdo... :ziped: :cheesygrin: tak co? napadá vás něco? telefon má ještě v záruce... :wohow: takže co nejrychleji využít šanci :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 no asi do toho poslat vyssi voltaz ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 otevřít a vevnitř poškodit všechno možný nebo rozbýt baterku ale aby to povrchově nebylo znát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Hlavne netopit v kapalinach v servise to potom poznaji. Kdybys mel nejaky s operacnim systemem tak by to slo i softwarove jelikoz tam se da fajne nahrat aplikace a pak smazat knihovny cimz dojde k zaseku a podobne hovadiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 staci poradne m*dnout vo zem :D me to teda vzdycky vopravily a az sem mel 4 oprava tramatadá a měl sem new telefon :D...nebo zkus v nem zlomit draty na simku a pak to cist nebude a nebo tam zlom pametovku ja mel brick a dal sem ho na reklamku a opravili mi i tlacitka a jostick :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 update fw a behem updatu vytahnout baterku :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Otvor kryt kde je baterka, vytahni baterku, jak su tam tie kontakty kde sa dotyka baterka tak zober dva kable , pripoj ich tam a druhy konec do 220V zasuvky... nerucim za to ze prezijes ale mobil bude out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 ^vzdyt rikam...vyssi napeti:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 update fw a behem updatu vytahnout baterku :dozey: on mluvi o mobilu ne o PSP.:dozey: jinakto hod vo zem jedina moznost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Driver: myslim ze to jde i u mobilu(fw) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 on mluvi o mobilu ne o PSP.:dozey:jinakto hod vo zem jedina moznost. ale i u mobilu jde up fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 ale i u mobilu jde up fw aha a od kdy? mi sem hod nejakej update ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 hele on to asi ví... protože u mobilu de taky upnout fw...:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 on mluvi o mobilu ne o PSP.:dozey:jinakto hod vo zem jedina moznost. a? :dozey: i u mobilu to bude mit stejnej vysledek "vo zem" hodit leda s tebou :D edit: mg ty ses deb*lek :dozey: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 jezisi kriste na mobil zednej update neni boze to si cetl v nejakem ruskem casaku ze! mi sem dejte update a ja zavru hubu. ale v mobilech se vyznam a nic takoveho jako je update opravdu na mobil neni mozna na nejakou windows nokii coz pochybuju ze ten kamos zrovna ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 zkus hledat na netu neco o programku SEUS 2 ten aktualizuje fw pro SE-cka tak tady moc ne*akuj jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 na sonyericssonech je update...podivej se na offic. stranky do podpory...nebo i v Downloads to urco bude...:dozey: http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/updateserviceapplication?cc=cz&lc=cs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 jo ty myslis tohle na SE jo no ale tim kdyz vyndas baterku pri updatu nebricknes delal jsem to pred rokem vypadla mi baterka zapnu a v pohode tak sry na SEUS jsem lehce zaapomel ale nebricknete s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 vlastne windows nokii xD vubec nevis o cem mluvis :dozey: tady mas stranku s aktualizacema od nokie, experte :dozey: http://www.nokia.cz/link?cid=PLAIN_TEXT_249294 to plati i pro zakladatele tematu, kdyby to byla nokie tak muzes pres ten Nokia software update ten telefon odrovnat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 jo ty myslis tohle na SE jo no ale tim kdyz vyndas baterku pri updatu nebricknesdelal jsem to pred rokem vypadla mi baterka zapnu a v pohode ale přece ještě 4 příspěvky vejš žádnej firmware na mobil nebyl a teď najednou se ti to stalo neuvěřitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 ježis ale to porad nic nezname kdz ti vypadne baterka ale brick mas kdyz se ti zapne pri upate foun a ted uz vymluvu mit nemuzes protoze ja SE-cko mam a tohle se mi stalo :dozey: omg!OMG!OMG!:censored::censored::censored::censored::censored::censored::censored: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Omg, up fw je u každýho novějšího mobilu se symbianem. Jinak zkus zagooglit (třeba název toho ''founu+brick''). Nebo ho možná nechat napadnout virem, ale to pak nevim jak je to s reklamací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 o_O driver lol vsechny mobily maji fw kterej se tudiz da updatovat (i bios na kompu ma fw) proste vsechny systemy. bricknout tudiz muzes cokoliv lol to je pekne zacatecnicka otazka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 mno, mohl bys aspoň napsat co má za mobil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 hele kdyz tady mame takovy odbornika na mobily neni tady i nejakej na mikrovlnky? chtel bych si udelat update abych mohl ohřívat věští teplotou :D OMG! lock this topic ten typek uz tady ma dost rad a pro nejhorsim se zepta na chatboxu nebo na forku o mobilech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts